Πέτρος Κωστόπουλος: «Είμαι πολύ θλιμμένος με τον Τσίπρα»

Τι είπε για την Τζένη Μπαλατσινού, τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για την υποψηφιότητα Παυλόπουλου;

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος που μίλησε μεταξύ άλλων για την πτώχευση της εταιρίας του και την κατάθλιψη που πέρασε, για την σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στους Προκόπη Παυλόπουλο και Μάρκο Σεφερλή.

«Όταν υπάρχει μια ιστορία πτώχευσης, έχεις μια σειρά από απαιτήσεις οι οποίες για αρκετά χρόνια σε κυνηγάνε. Εγώ πίστευα ότι σώζεται η όλη ιστορία, μία βλακεία. Και η δεύτερη βλακεία είναι που αφορά εμένα και έχει σχέση με τα λεφτά ότι όσα έχω, τα καθαρίζω. Τότε τα καθάριζα έχοντας 500 υπαλλήλους και άλλους 1600 στα πιεστήρια, στις διανομές, ενώ θα μπορούσα να έχω 300 υπαλλήλους, να είναι πιο μετρημένο το πράγμα. Το 2010 είχα 14 εκατομμύρια μισθολόγιο, ούτε ο ΑΝΤ1 δεν έχει τόσο. Θα μπορούσα να έχω οκτώ και τα έξι να είναι στην τσέπη. Είχα και την πίεση από το σπίτι γιατί έβαλε και η Τζένη λεφτά. Έπρεπε να σώσουμε το δημιούργημα της ζωής μας».

Για την κατάθλιψη είπε: «Εγώ όταν έπαθα την κατάθλιψη με τις πτωχεύσεις, πήρα τηλέφωνο την γιατρίνα και της λέω έχω κατάθλιψη, τι να πάρω; Αν πήρα; Πήρα για κανά χρόνο, 2012-2013. Με βοήθησαν. Τουλάχιστον μου έφυγαν οι τεράστιες φοβίες. Αυτή την στιγμή είμαι στα καλύτερα».

Ερωτηθείς για τον αν έχει χωρίσει με την Τζένη Μπαλατσινού απάντησε μονολεκτικά με ένα «ναι». 

Για τον Προκόπη Παυλόπουλο είπε: «Είμαι πολύ θλιμμένος με τον Τσίπρα. Έκανε ατόπημα βαριάς κοπής. Έβαλε τον Παυλόπουλο πρόεδρο. Αν το ΠΑΣΟΚ έκανε ένα έγκλημα, ο Παυλόπουλος μέσα σε τέσσερα χρόνια τα… καθάρισε όλα. Είχε προσλάβει από το 2004 έως το 2009 865 χιλιάδες ανθρώπους. Θεωρήθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε ποτέ. Πρώτον, 865 χιλιάδες προσλήψεις. Αυτός ο άνθρωπος είναι εγκληματίας. Δεύτερον, το βράδυ που καιγόταν η Αθήνα αυτός ήταν στο κουκουρούκου, λες και είχε καπνίσει κάτι. Και η τρίτη μέρα ως άντρας, τη μέρα που πλάκωσε ο Κασιδιάρης την Κανέλλη και τράβηξε πάνω στην Δούρου το ποτήρι, ήταν εκεί πέρα και βγήκε τότε η περιβόητη έκφραση “και τότε έμεινα Παυλόπουλος”». 

Για τον Μάρκο Σεφερλή: «Είχε πει ο Μάρκος ότι οι συνεντεύξεις στην τηλεόραση είναι μάπα. Εγώ αισθάνθηκα προσβεβλημένος. Έκανα αυτή τη δουλειά πέντε χρόνια και δεν θα έρθει να μου την πει τώρα ο Μάρκος. Ξαφνικά ήρθε μαγκιά ο άλλος να μας την πει τώρα από το θέατρο; Ή εγώ στο θέατρο να κάνω τον καραγκιόζη; Δεν πήγα. Τον καραγκιόζη δεν το λέω με την κακή έννοια».