Πέταξε «βόμβα» ο Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη! «Κάγκελο» Παπαδημητρίου – Μηλιόγλου!

Βασάλος

Στην εκπνοή της εκπομπής ΕΔΩ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε τον Δημήτρη Μηλιόγλου και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να σωριαστούν.

Η αλήθεια είναι πως η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου έχει συζητηθεί πολύ από τον καιρό που οι δυο τους βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο. Η παρέα που κάνουν είναι δεδομένη, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί ποτέ αν αυτό που τους δένει είναι μόνο φιλία ή και κάτι περισσότερο.

[dfp_ads id=236982]

«Μετά το παιχνίδι δεθήκαμε πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα το τι θα συμβεί στο μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πριν λίγο καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Δείτε εδώ όσα είχε πει!

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι σχέσεις διαμορφώνονται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος άφησε «βόμβα» στο τέλος της εκπομπής ΕΔΩ. Όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ρώτησε πως θα περάσει τα Χριστούγεννα, εκείνος απάντησε: «Εγώ θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου».

«Ποιο κορίτσι σου;»

«Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη» είπε κάνοντας τον Δημήτρη Μηλιόγλου να σωριαστεί και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να μείνει «κάγκελο», όπως και τους τηλεθεατές.

Μόλις παραδέχτηκε τη σχέση τους…