Περίμεναν να βγουν οι καλεσμένοι, αλλά η Κωνσταντίνα…

Ποιοι ήταν οι λόγοι που διέκοψε την εκπομπή; Τι ακριβώς συνέβη;

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν με την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και κόπηκε μία ώρα νωρίτερα από το κανονικό. 

«Μαθαίνω λοιπόν ότι αυτό δεν ήταν μια απόφαση που είχαν λάβει γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά έγινε πολύ εσπευσμένο, σε τέτοιο βαθμό κιόλας, που άνθρωποι που είχαν περάσει από το μακιγιάζ και περίμεναν να βγουν γύρω στη 1.15 με 1.30 έμαθαν τελικά που είναι το ξεβαφτικό και δε χρειάζεται. Από συνεργάτες της εκπομπής μέχρι και καλεσμένοι. 

Αισθητικός, για ένα θέμα αισθητικής που είχαν εντάξει στη ροή της εκπομπής, στη θεματολογία της εκπομπής, που πρέπει να σημειώσω, ότι την Παρασκευή όπως γίνεται πολλά χρόνια στον Alpha, εν όψει του Σαββατοκύριακου κάνουν σύσκεψη. Στη σύσκεψη λοιπόν με όλο το team και με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει αρχισυνταξία αυτό το Σαββατοκύριακο, εγκρίθηκε από όλους η σκαλέτα της εκπομπής, η ροή της εκπομπής, ακόμα και από την ίδια τη βασική παρουσιάστρια και πήγαν ο καθένας σπίτι του.

Το Σάββατο έβγαλαν την εκπομπή, την Κυριακή το πρωί είδαν τα νούμερα τηλεθέασης, μάλλον δεν ικανοποίησαν, κι έτσι όπως προχωρούσε η εκπομπή, γύρω στις 12.15, ειδοποιεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τη θεματολογία της ώρας από τη 1 έως τις 2 και λέει ότι θέλει να σταματήσει την εκπομπή» είπε ο Γρηγόρης Μελάς.

//www.youtube.com/embed/95I9T5uGYL0