Παύλος Κοντογιαννίδης: «Ήταν κακία του Αλέξανδρου Ρήγα, χθες χαιρέτισα σαν μαρκίζα…»

Παύλος Κοντογιαννίδης

«Έγινε ένας πιλότος αρχικά. Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου σε πιλότο και όταν με πήραν πήγα κι έπαιξα πέντε σκηνές. Στην πορεία όμως...»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ήταν ο καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής. Από το ερωτηματολόγιο της συνέντευξης δεν έλειψε και η κόντρα του ηθοποιού με τον Αλέξανδρο Ρήγα μετά τη συνεργασία τους στη σειρά «Τρίχες»

«Με πείραξε με την έννοια ότι είναι μία δουλειά που θα μπορούσε να παίζεται για δέκα χρόνια και για Χ λόγους παίχτηκε πέντε μήνες. Έγινε ένας πιλότος αρχικά. Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου σε πιλότο και όταν με πήραν πήγα κι έπαιξα πέντε σκηνές. Στην πορεία όμως, άλλαξε λίγο η δομή κι έπεσε το βάρος κάπου αλλού. Εμένα αυτό που με τσαντίζει περισσότερο είναι… άμα παίζω μιάμιση σκηνή μη μου κόβεις τη μισή», διευκρίνισε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Για τη φράση του Αλέξανδρου Ρήγα ότι ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πρώτο όνομα στη μαρκίζα, ο ηθοποιός απάντησε: «Αυτό ήταν κακία του Αλέξανδρου και μάλιστα, χθες χαιρέτισα σαν μαρκίζα αφού βγήκα τελευταίος».

«Αν μου μιλήσει θα του μιλήσω», κατέληξε ο ηθοποιός.