Παύλος Χαϊκάλης:«Μας άφησε μόνους και μένα και τον Πέτρο! Έσπασε την τριάδα ο Σάκης»

Συγκλονισμένος μίλησε για τον χαμό του Σάκη Μπουλά!

Ιδιαίτερα συγκινημένος από το χαμό του καλού του Σάκη Μπουλά, μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή ''Πρωινό'' με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, «Μετά από τέτοια ταλαιπωρία και δύναμη που έδειξε μας άφησε ο Σάκης! Έσπασε την τριάδα, μας άφησε μόνους και μένα και τον Πέτρο να πίνουμε τα τσίπουρα μόνοι μας! Ας είναι καλά εκεί που πάει, σ΄αυτό το μεγάλο ταξί χωρίς γυρισμό και εμείς θα μείνουμε εδώ μόνοι μας να πίνουμε ένα τσίπουρο και να τον θυμόμαστε!»

«Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν ένα παιδί όταν λέμε παιδί, παιδί! Τα πάντα τα έβλεπε, τα έκανε στίχους και τα τραγούδαγε! Στο Πενήντα- Πενήντα εμείς δεν κάναμε γύρισμα, κάνα πλάκα. Μιλάμε για απίστευτο κέφι και τρέλα. Ήταν μια παρέα η οποία έδεσε! Ο Σάκης ήταν η τρέλας της παρέας κάτι απίστευτο. Ερχόταν και μας έφτιαχνε τη μέρα. Ήταν ένα παιδί!»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε και για τον τρόπο που αντέδρασε ο Σάκης Μπουλάς όταν έμαθε πως έχει καρκίνο,« Τον πείραξε λίγο αλλά αποφάσισε να το παλέψει. Δεν έχασε το χιούμορ του, είχε εσωτερική δύναμη! Ξαφνικά, άρχισε να μην προσέχει τον εαυτό του, αντιδρούσε!»

Δείτε όσα είπε