Παύλος Χαΐκάλης: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»!

Παύλος Χαϊκάλης

Ο Παύλος Χαΐκάλης μίλησε και για τη συνέχεια που θα είχε ο ρόλος του παπά στην σειρά που κόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί.

Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον καλεσμένο της Παύλο Χαϊκάλη αν το γεγονός ότι ασχολείται με την αστρολογία τον βάζει στην διαδικασία να ελέγξει αστρολογικά καταστάσεις από συνεργασίες, μέχρι προσωπικές σχέσεις, πριν πάρει μια απόφαση ή πριν κάνει ένα βήμα. Ο ηθοποιός απάντησε πως συνήθως αυτό γίνεται κατά την πορεία και όχι για αν κόψει κάτι, ενώ αποκάλυψε και τι του είχαν πει τα άστρα πριν το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

«Το 1999-2000 πάω να κλείσω μια πρόταση θεατρική και έχω και μια πρόταση τηλεοπτική. Βλέπω όμως ότι μία δουλειά θα σταματήσει. Έχω κλείσει θεατρικά τον Ταρτούφο. Ο Ταρτούφος του Μολιέρου δεν έχει βγάλει ποτέ σεζόν. Η άλλη πρόταση είναι το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» του Ρήγα, που ο Αλέξανδρος ερχόταν από μία επιτυχία τους «Δύο Ξένους». Έλεγα λοιπόν ότι το θέατρο δεν πρόκειται να πάει καλά, ήταν εκ των πραγμάτων εκ των ουκ άνευ και πηγαίνω κλείνω ένα φιξ ποσό. Δεν πήγα με ποσοστό όπως πηγαίνω συνήθως, γιατί το φοβήθηκα. Ήξερα λοιπόν ότι μία δουλειά θα σταματήσει.

[dfp_ads id=236982]

Ξεκινά πρώτα το «Tι ψυχή θα παραδώσεις» και κάνει 48άρια και λέω όπως το φανταζόμουν θα είναι ο Ταρτούφος. Ξεκινά ο Ταρτούφος και είναι πίτα την πρώτη μέρα, τη δεύτερη και τις καθημερινές να έχει 250 -300 εισιτήρια. Λέω κάτι δεν πάει καλά. Σε 15 μέρες μου ήρθε το μαντάτο πως το «Τι ψυχή θα παραδώσεις» γεια σας. Το οποίο είχε ξεκινήσει και με Ερμή ανάδρομο και λέω δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Γίνεται η πρώτη αλλαγή, γιατί άλλαξε το casting και μετά από 2 μήνες ξεκινάνε τα γυρίσματα -πάλι με Ερμή ανάδρομο. Δεν πάει όμως ποτέ το μυαλό σου ότι μια τόσο μεγάλη επιτυχία μπορεί να σταματήσει» αποκάλυψε ο Παύλος Χαΐκάλης που μίλησε και για τη συνέχεια που θα είχε ο ρόλος του και δεν είδαμε ποτέ:

«Είναι κρίμα για το κοινό που δεν είδε τη συνέχεια γιατί αυτός ο παπάς ο τελείως extreme, στην ουσία μετά θα έπαιρνε θέση υπέρ των κοριτσιών για το φόνο που έκαναν. Θα ήταν μια πολύ μεγάλη ανατροπή και θα άλλαζε τελείως όλη η εικόνα του παπά».