Πατρινό Καρναβάλι 2017: Η βασίλισσα των μελισσών Άντρια Παναγιωτοπούλου

Πατρινό Καρναβάλι 2017

Ποια είναι η μελαχρινή 26χρονη που έκλεψε τις εντυπώσεις πάνω στη γιγάντια κυψέλη;

Η μεγάλη παρέλαση στην Πάτρα ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής της Αποκριάς και παρά τη βροχή δεν έχασε τίποτα από το κέφι, το χρώμα και τη λάμψη της. Το σύνθημα για το πατρινό καρναβάλι 2017 έδωσε ο βασιλιάς καρνάβαλος, που φέτος συμβολίζει την κρίση και τον καπιταλισμό. Στη συνέχεια παρέλασε το άρμα με τη βασίλισσα του πατρινού Καρναβαλιού, την Άντρια Παναγιωτοπούλου.

[dfp_ads id=236982]

Η 26χρονη, που γεννήθηκε στην Πάτρα, είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά, έχει σπουδάσει πιάνο, μουσική και χορό και σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια χορού. Έχει συμμετάσχει στην ινδική ταινία bollywood «Βetween you and me» ως κεντρική χορεύτρια και έχει αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο στους επαγγελματίες πανελλαδικώς και τον τίτλο «Bollywood Star of the Year» στον 3ο διεθνή διαγωνισμό Bollywood υπό την αιγίδα της Unesco (Ιούλιος 2016).

Η Άντρια Παναγιωτοπούλου λατρεύει το Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο συμμετέχει από μικρή ως μέλος πληρωμάτων. Παράλληλα λατρεύει τον χορό. Έχει επαγγελματικά διπλώματα χορού από το Ε.Σ.Χ.Ε (Εθνικό Συμβούλιο Χορού Ελλάδος) και άλλους φορείς και με εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα χορών έχει διδάξει σε σχολές χορού και πολιτιστικούς συλλόγους και έχει λάβει μέρος έως σήμερα σε διαγωνισμούς και δρώμενα ως χορεύτρια και χορογράφος.

Το φετινό άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού είναι μια κυψέλη με μέλισσες. Τα χρώματα είναι γήινα καφέ και πράσινα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φελιζόλ, χαρτί και χρώμα. Η όμορφη Βασίλισσα με την ξεχωριστή της παρουσία μοίρασε χαμόγελα και έδωσε ρυθμό στη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 από το άρμα της.