Πασίγνωστος ηθοποιός: Υπήρχαν στιγμές που στο σπίτι δεν είχαμε τίποτα να φάμε

«Την επόμενη μέρα από το θάνατο του πατέρα μου όποιος μας έδωσε φαΐ να φάμε άγιασε.»

Καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για το ποιες συγκυρίες τον έκαναν να ασχολείται μεταξύ άλλων και με την αστρολογία, καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την οικογένεια του όταν έχασε τον πατέρα του:

«Την επόμενη μέρα από το θάνατο του πατέρα μου όποιος μας έδωσε φαΐ να φάμε άγιασε. Υπήρχε μία κατάσταση τραγική. Είναι κάποια χρόνια που δε θέλω να θυμάμαι, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι μου έδωσαν τεράστια δύναμη. Δουλεύω από δέκα χρονών, από τότε που έχασα τον πατέρα μου και το μεγάλο μου όφελος στην πορεία της ζωής μου είναι ότι θεωρώ πως το μεγαλύτερο περιουσιακό μου στοιχείο είναι πως δεν έχω απωθημένα. Το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Το δεύτερο είναι πως έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι. Μπορώ να διοικούμαι.

Καταννοώ τι σημαίνει για κάποιον να μην έχει να φάει. Γιατί άλλο να το λες και άλλο να το έχεις ζήσει. Υπήρχαν φορές στο σπίτι που δεν υπήρχε πραγματικά τίποτα. Θυμάμαι στιγμές να φεύγει ο αδελφός μου για δουλειά Μεγάλο Σάββατο με αυγά τηγανητά. Για αυτό καταννοώ τα πράγματα σήμερα. Είναι μεγάλη δυστυχία για κάποιον να του ζητάει κάτι το παιδί του και να μην έχει.»

Δείτε την εξομολόγηση του:
//www.youtube.com/embed/tpcYam0yW9o