Πασίγνωστη τραγουδίστρια εμμένει στην άποψή της για τη Χρυσή Αυγή! Την βιντεοσκόπησαν κρυφά στο σολάριουμ!

Σαμπρίνα

«Δεν υπάρχει και πουθενά αλλού να ακούσεις τη θέση της Χρυσής Αυγής».

[dfp_ads id=236982]

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τη Σαμπρίνα και η κουβέντα έφτασε γρήγορα στη Χρυσή Αυγή και στη στήριξη της τραγουδίστριας στον Νότη Σφακιανάκη και τον Στηβ Γιατζόγλου. Η ίδια παραμένει σταθερή στις απόψεις της: «Κακώς έχω παρεξηγηθεί. Νομίζω δεν υπάρχει κανένας λόγος και εξακολουθώ να υποστηρίζω τον Νότη και τον Στηβ Γιατζόγλου και όλους τους ανθρώπους που έχουν κάθε δικαίωμα να παρακολουθούν και να ακούν οπουδήποτε αισθάνονται ότι κάτι ίσως θέλουν να ακούσουν. Κατηγόρησαν τον Στηβ Γιατζόγλου γιατί παραβρέθηκε σε κάποια εκδήλωση. Δεν υπάρχει και πουθενά αλλού να ακούσεις τη θέση της Χρυσής Αυγής».

Για το περιστατικό όπου κάποιος την βιντεοσκοπούσε ενώ έκανε σολάριουμ, η Σαμπρίνα αναφέρει: «Ήμουν στο σολάριουμ και είδα το χέρι με το κινητό. Σήκωσα το καπάκι και άρχισα να κλωτσάω, έπεσε κάτω αυτός το κινητό… Πήγα στην αστυνομία».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε να κάνει μια συγκεκριμένη παρατήρηση: «Απλά να ενημερώσουμε τη Σαμπρίνα ότι αν θέλει κάποιος να ακούσει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής μπορεί να πάει στο κανάλι της Βουλής, όχι υποχρεωτικά να πάει σε συγκέντρωση. Απλά έτσι για ενημέρωση».