Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Έπρεπε να πιω για να πάω να κάνω έρωτα»

«Το ποτό με έφερε σε ένα σημείο που...»

Η Καίτη Φίνου, μετά την πρόσφατη αποκαλυπτική της συνέντευξη στο JoinUs για τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και το θάνατο της μητέρας της, μίλησε στο MEGA με ΜΙΑ και στην Χριστίνα Πολίτη για τους έρωτες της ζωής της και πως έληξαν.

Για τον Λευτέρη Πανταζή: «Με τον Λευτέρη πέρασα πολύ ήρεμες στιγμές μπορώ να πω, και με πρόσεχε και με φρόντιζε, αλλά ήταν στο ανέβασμα του και εντάξει να έρχομαι δεύτερη το δέχομαι, αλλά δε το δεχόμουν μέχρι αυτό το σημείο. Ήταν στο άλλο άκρο. Εντάξει, μου έκανε και κάτι, όχι πονηρό. Δεν θα χώριζα εγώ με τον Λευτέρη αν ήταν κάτι πονηρό. του είπα αν δε με πάρεις σε 24 ώρες εγώ θα πάω με άλλον. Δε με πήρε, εγώ πήγα με άλλον, και τελείωσε η σχέση μου με τον Λευτέρη. Δε το μετάνιωσα γιατί την άλλη μέρα πρωί πρωί έκανε κάτι χωρίς να το καταλάβει που με άφησε χωρίς σπίτι. Τέλοσπάντων πήγε και πήρε τις προκαταβολές που είχε δώσει αυτός.»

Μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λύρα η ηθοποιός είπε πως έκανε σχέσεις ανούσιες…«Μετά έκανα σχέσες ανούσιες. Εκεί ήταν το ποτό και επειδή δεν ήθελα να πάω με κάνεναν και έλεγα εντάξει μωρέ, ας κάνω μια σχέση να μην είμαι μόνη  μου. Κι έπρεπε να πιω για να πάω να κάνω έρωτα. Για να μείνει ένας άνθρωπος δίπλα μου, πως θα έμενε διαφορετικά. ώσπου ήρθε η στιγμή που το ποτό με έφερε σε ένα σημείο που γινόμουν ρεζίλι. Και μία δύο τρεις ξυπνάω ένα πρωί και λέω «τώρα το κόβω». Δεν ξέρω τι κλικ ήταν αυτό. Δεν ξέρω αν ο Θεός βοήθησε. Ειλικρινά όχι απλά σταμάτησα το ποτό. Μου μύριζε και ο διπλανός μου που έπινε.»

//www.youtube.com/embed/SSR2hGnTaoM