Παρουσιάστρια κατά του Survivor: «Δεν μπορώ να βλέπω τους ανθρώπους έτσι όπως έχουν γίνει, που είναι άπλυτοι»

Survivor

«Μου είπε και η Σόφη Πασχάλη ότι αν...»

Τη Μαρία Μπεκατώρου φιλοξένησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor και τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να το βλέπει…

[dfp_ads id=236982]

«Δεν βλέπω Survivor γιατί δεν μπορώ να βλέπω τους ανθρώπους έτσι όπως έχουν γίνει τώρα, που είναι λίγο άπλυτοι. Το μαλλί τους είναι λαδωμένο, είναι αυτά τα μούσια, η αδυναμία τους… Δεν μπορώ να το βλέπω. Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι όλα αυτά που διαδραματίζονται στην κάμερα είναι απόλυτα ειλικρινή. Δεν γίνεται όταν έχεις μια κάμερα από πάνω σου. Άλλο το να ζεις σε ένα σπίτι κλεισμένος συνέχεια, όπως ήταν το Big Brother.

Γιατί μου είπε και η Σόφη Πασχάλη ότι αν ήθελαν να πουν κάτι, πήγαιναν στη γωνία. Δεν μπορεί να είναι όλα αληθινά» ανέφερε συγκεκριμένα η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ συμπλήρωσε πως την ενοχλεί που αφήνουν τα παιδιά να βλέπουν το Survivor:

«Με ενοχλεί που τα παιδιά βλέπουν Survivor. Αν είχα παιδί δεν θα το άφηνα να βλέπει Survivor. Δεν πειράζει, ας έμενε εκτός των συζητήσεων την επόμενη μέρα στο σχολείο. Δεν γίνεται τα παιδιά την επόμενη μέρα να κάνουν στο σχολείο τα αγωνίσματα που βλέπουν στο Survivor».