Παραλήρημα του Charlie Sheen για την Kardashian!

Δε θα πιστεύετε τι είπε για τα πολυσυζητημένα της οπίσθια!

Πρώτα ένα tweet, έπειτα μια εξίσου προκλητική δήλωση στο TMZ και τέλος η συγγνώμη. Ο Charlie Sheen είναι απλά ο εαυτός του που όλοι ξέρουμε και αυτή τη φορά στο στόχαστρο του βρέθηκε η άλλη γνώριμή μας Kim Kardashian.

Ο ηθοποιός σε ένα διαδικτυακό του παραλήρημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης «στόλισε» την τηλεπερσόνα γιατί ράγισε την καρδιά ενός μικρού κοριτσιού.

Ο Charlie είπε πως ένας φίλος του του μίλησε για ένα εξάχρονο κοριτσάκι που λατρεύει την Kim και της ζήτησε αυτόγραφο, αλλά εκείνη την απογοήτευσε. «Κλαίει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.» αναφέρει στο μήνυμα του και ακολουθεί η έκρηξη: «Είσαι τυχερή που νοιάζεται έστω και ένας για την απαίσια και σαν ανέκδοτο σκουπιδοσακούλα που τολμάς να αποκαλείς κ@λο. Το κοινό σε αγαπά. Δώσε του κάτι πίσω ή άντε και γ@μ@σου. Τα συλλυπητηρία μου στον αντρούλη σου, σίγουρα φοβερό παιδί, ελπίζω η όραση του να επιστρέψει μία μέρα» 

«Μηδέν ευγνωμοσύνη, μηδέν επίγνωση, είναι ένα κακό σπυρί στο πρόσωπο της ψυχαγωγίας» λέει στη συνέχεια στο TMZ και μετά ισχυρίζεται πως το μήνυμα δημοσιεύτηκε κατά λάθος και ήταν παλιότερο, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει σε αυτά που είπε, αποκαλύπτοντας στο TMZ και την πηγή της ιστορίας του και τα όσα του μεταφέρθηκαν.

Από τη μεριά της Kim διαψεύδουν πως η celebrity είχε τέτοια συμπεριφορά, ενώ αργότερα ακολούθησε αναδίπλωση από τον Charlie που ζήτησε συγγνώμη με νέο του tweet. «Αγαπητή Kim, μεγάλο μου λάθος, ντρέπομαι πολύ για τις πράξεις μου. Ήμουν ήδη νευριασμένος για άλλα πράγγματα που δεν έχουν να κάνουν με εσένα. Άκουσα μια ιστορία που με ενόχλησε. Έγραψα πράγματα χυδαία που δεν άξιζες. Ποτέ.»