Παραιτήθηκε ο παρουσιαστής – Αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Το μήνυμα του στο twitter...

Εκτός του νέου κύκλου του Top Gear ο Chris Evans, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Τwitter. «Παραιτήθηκα από το Top Gear. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό. Η ομάδα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, τους εύχομαι ό,τι καλύτερο» έγραψε ο κεντρικός παρουσιαστής του show μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

 

Αυτή η σεζόν του Top Gear με τον Chris Evans για κεντρικό παρουσιαστή δεν είχε την ανταπόκριση που περίμεναν από το κοινό, με την τελευταία εκπομπή να σημειώνει μάλιστα τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης. Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως αποτελούσε για τους συνεργάτες του όπως τον Matt LeBlanc και η συμπεριφορά του Βρετανού.

evans

Παράλληλα με την παραίτηση του που έγινε τη Δευτέρα, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα για τον 50χρονο παρουσιαστή, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική παρενόχληση.

evans2

Η υπόθεση αυτή φαίνεται πως αφορά σε παλαιότερη χρονική περίοδο, όταν ο Evans συμμετείχε στο «The Big Breakfast» για αυτό και οι συνάδελφοι του από εκεί κλήθηκαν για κατάθεση από την αστυνομία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας η οποία έκανε την καταγγελία πριν δύο περίπου εβδομάδες, ο Evans έμεινε γυμνός μπροστά της και της έπιασε το στήθος.