Παπανώτας για Σεφερλή: «Ο Λιάγκας στην Τήνο θα έχει κάνει πάρτυ!»

«Πυρά» του Happy Day για τον Μάρκο Σεφερλή και όσα είπε για τα σχέδια του για το Πρωινό του MEGA.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης χτες ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στον Θανάση Πάτρα για όλες τις προτάσεις που είχε από MEGA και Alpha και μάλιστα για διπλή εκπομπή και από τα δύο κανάλια. Ο κωμικός ηθοποιός «άναψε φωτιές» λέγοντας πως «Αν όλα πάνε καλά θα κάνω το Πρωινόmou στο MEGA» τη στιγμή μάλιστα που ο Alpha είναι το άλλο κανάλι που τον διεκδικεί για την απογευματινή ζώνη, στη θέση του Δέστε τους!, αλλά και για βραδυνό show.

Τα όσα αποκάλυψε σχολιάστηκαν από την παρέα του Happy Day με πυρά τόσο προς εκείνον, όσο και προς το κανάλι.

«Το να πάνε όλα καλά στο MEGA το οποίο MEGA με τα οικονομικά του έχει ένα θέμα όπως ξέρετε. Προχτές η Συνατσάκη μας έλεγε ότι μετά από δύο χρόνια πήρε τα λεφτά της. Το όλα να πάνε καλά δεν είναι τόσο απλό στο MEGA είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε πως οικονομικά προβλήματα αντιμετώπισαν όλες οι παραγωγές σε όλα τα κανάλια και είναι άτοπο να μένουν εκεί.

«Όπως και να έχει ο Μάρκος είναι ένα μεγάλο ταλέντο και αυτό που κάνει κάθε χρόνο να γεμίζει το Δελφινάριο μόνος του δεν μπορούν να το πετύχουν πολλοί. Εμείς αυτό που κρίνουμε είναι ότι ένα πρόσωπο που κάποιοι το θεωρούσαν ως δεύτερη επιλογή για πάρα πολλά χρόνια και το εξέφραζε με πικρία στις συνεντέυξεις του ο Μάρκος κι έλεγε τα μεγάλα κανάλια δε μου προτείνουν πράγματα, ξαφνικά από το MEGA που κάποτε όλοι το θεωρούσαμε ως πιο comme il faux, το πιο ιδιαίτερο το πιο μεγάλο, λέει κανονικά «Μάρκο, πάρ'το και κάνε το ό,τι θες, διάλεξε τα πρόσωπά σου, βρε το κόνσεπτ σου, καταρχήν δεν είδατε ότι είπε πως θα κάνει κάτι διαφορετικο;» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Μάρκος Σεφερλής, αυτά που είπε για το πρωινό, ο Λιάγκας τώρα στην Τήνο θα έχει κάνει ΤΑ πάρτυ! Απήχηση έχει στον κόσμο, γνώσεις τηλεόρασης έχει, που του είπαν πάρ'το και καν'το ό,τι θέλεις στο πρωινό; Επίσης δέκα το πρωί θα πήγαινες εσύ στο Δελφινάριο να δεις επιθεώρηση; Πολύ φοβάμαι ότι ο καθένας στο είδος του και αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά ο Μάρκος είναι επιθεώρηση και άμα κάνει επιθεωρησιακό το πρωινάδικο θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος»
ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας ενώ λίγο αργότερα όσον αφορά την «προϋπηρεσία» του Μάρκου στην τηλεόραση και το πρωινό πρόσθεσε…
«Εγώ συνεργάστηκα επτά χρόνια με τη Μενεγάκη και δεν έγινα Μενεγάκη και ο Μάρκος επειδή ήρθε δύο φορές καλεσμένος… Πλάκα κάνεις;»

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν γαι τον Μάρκο Σεφερλή: