Παπανώτας για Σεφερλή: «Ελπίζω να καταλαβαίνει το ρίσκο που αναλαμβάνει»

«Δεν είχε λόγο το MEGA να αλλάξει τώρα ομάδα. Είχε χτιστεί κάτι πρώτη χρονιά, πάρα πολύ ωραία, ε συνέχισε το.»

«Για τον Μάρκο δεν είπαμε κουβέντα…» επεσήμανε ο Δημήτρης Παπανώτας σήμερα στο Happy Day, «Τα πες όλα χτες» έσπευσε να παρατηρήσει η Ελένη Τσολάκη.

«Τα πες και τα χρεώσαν και σε μένα» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκφράζοντας το παράπονό της. Χτες εξάλλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού διαχώρισε τη θέση της για τον Μάρκο Σεφερλή…

«Καλή επιτυχία να του ευχηθούμε του παιδιού και ας ελπίσουμε ότι θα έχει ιδέες να ανταπεξέλθει στο πρωινό» είπε λίγο αργότερα ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ σύσσωμη η παρέα του Happy Day έθεσε το ερώτημα για το πιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την ανάληψη του πρωινού από τον Μάρκο Σεφερλή και βάσει των αλλαγών που θέλει να κάνει και η κουβέντα πέρασε στην πεντάδα του «Όμορφου Κόσμου»…

«Ναι αλλά εκεί την πάτησε το MEGA και τότε είχε μεγάλες ελπίδες, δηλαδή καμιά φορά όταν λες θα παω να κάνω το διαφορετικό, ναι, το διαφορετικό εσένα περίμενε μετά από 25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση. Είναι ότι έχουν τη φοβερή ιδέα κατάλαβες; Εγω ξέρω παιδιά ότι το πρωινό όσα χρόνια και να περάσουν θα είναι gossip, μαγειρική, ζώδια, μόδα και καλεσμένος και τελεία και παύλα. Μπορείτε να βρείτε έναν άνθρωπο να κάνει αυτό; Το περιτύλιγμα το πρόσφερε πάρα πολύ ωραία ο Κωστόπουλος είχε δώσει και έναν αέρα class με την Τζένη. Δηλαδή δεν είχε λόγο το MEGA να αλλάξει τώρα ομάδα. Είχε χτιστεί κάτι πρώτη χρονιά, πάρα πολύ ωραία, ε συνέχισε το. Τώρα θα κάνουμε το διαφορετικό. Ποιο διαφορετικό; Δηλαδή μόδα gossip,μαγειρική.

Ο Μάρκος πολύ καλά κάνει, του δόθηκε μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύεται, ας ελπίσουμε – γιατί επίσης όταν έχεις κάνει μια πορεία και έχεις φτάσει σε ένα ύψος, που ο Μαρκος είναι πολύ ψηλά έτσι; Άμα κάνεις καμια πατάτα, κινδυνεύεις.Εννοώ ότι ο Μάρκος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στη showbiz σε έναν άλλον τομέα, τον ακολουθεί πολύς κόσμος, γεμίζει ένα τεράστιο χώρο με τις θεατρικές του παραστάσεις. Το ρίσκο λοιπόν που αναλαμβάνει αυτός είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αναλαμβάνω εγώ, εγώ δεν είχα μια άλλη δουλειά που κινδύνευε αν αυτό δεν πήγαινε καλά. Και πρέπει φαντάζομαι να τον έχουν πληρώσει πάρα πολύ καλά για να αναλάβει αυτό το ρίσκο που είναι χοντρό ρίσκο. Εγώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί κι αυτός δεν είναι όπως κι εγώ όπως και άλλος κόσμος της παρέας και του κολλητηλικι και του μου δόθηκε η ευκαιρία γιατί είανι ένα παιδί το οποίο αγωνίστηκε και φτιάχτηκε μόνος του και του εύχομαι κάθε επιτυχία, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνει το ρίσκο που αναλαμβάνει και να έχει πραγματικά κάποιες φρέσκιες ιδέες.» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας ολοκληρώνοντας την άποψη του πάνω σε όσα ξεκίνησε να λέει χτες.