Παπαγιάννης – Παυλίδου: «Βρήκα τη Σοφία στο πάτωμα»!

Σωτήρης Καλυβάτσης

Σωτήρης Καλυβάτσης: "Έχω ξαναδεί τον Μάνο Παπαγιάννη να φωνάζει στο καμαρίνι..."

Η Σοφία Παυλίδου έκανε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, καταγγέλλοντας ότι την χτύπησε στα καμαρίνια του θεάτρου. Ο Σωτηρής Καλυβάτσης, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί με τους δύο ηθοποιούς στην παράσταση «Πετάει Πετάει», δήλωσε τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ δεν ήμουν μπροστά, τη βρήκα τη Σοφία στο πάτωμα. Ο ίδιος λέει ότι κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και την έσπρωξε. Η κ. Κόνυ Μεταξά, όμως, που ήταν δίπλα και το είδε όλο, λέει ότι την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε κάτω.

Αισθάνθηκε ο κ. Παπαγιάννης ότι του έκανε κάτι επάνω στη σκηνή και έχασε ένα αστείο. Η συγκεκριμένη παράσταση τελείωσε μια χαρά, δεν ξέρω πώς έπαθε μετά αυτή την έξαρση και τόσο πολύ εξερράγη ο κ. Παπαγιάννης. Συμβαίνουν αυτά στα θέατρα, αλλά δεν συμβαίνουν να δέρνουμε τους συναδέλφους μας. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό και για μας που το βιώσαμε. Έχω ξενερώσει και έχω στεναχωρηθεί.

Είμαστε επαγγελματίες, η παράσταση συνεχίζεται, υπάρχει μια προσωρινή αντικατάσταση από την Αγγελική Δαλιάνη που έπαιζε πέρυσι αυτόν τον ρόλο.

Έχω ξαναδεί τον Μάνο Παπαγιάννη να φωνάζει στο καμαρίνι, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται. Να φτάνουν όμως σε καταστάσεις βίαιης συμπεριφοράς, αυτό δεν είναι κάτι το σύνηθες, είναι το μόνο που με ενοχλεί στην όλη υπόθεση».

Μάνος Παπαγιάννης: Κανονικά στο θέατρο με την Αγγελική Δαλιάνη