Παπαδημητρίου-Βρεττός: Δε χορεύουμε για τη δημοσιότητα

Διαβάστε τι είπαν στην τελευταία τους συνέντευξη

Όπως είπαν λοιπόν στο TV ΕΘΝΟΣ, η δημοσιότητα δεν ήταν κίνητρο για τη συμμετοχή τους στο show.

Ντορέττα: «Πίστεψέ με, η δημοσιότητα δεν έπαιξε κανένα ρόλο για να πω το ναι στο «Dancing». Γιατί η δημοσιότητα υπάρχει έτσι κι αλλιώς στη ζωή μου, στον βαθμό εκείνο που θέλω εγώ να υπάρχει…»

Ηλίας:»Τα… απότομα ντου και τα απότομα ανεβάσματα δε μου αρέσουν, γιατί έχουν και απότομα κατεβάσματα και όταν γκρεμοτσακίζεσαι, πονάει….»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Ηλίας Βρεττός παραδέχεται πάντως ότι ήρθε στη ζωή του επιπλέον δημοσιότητα λόγω του show.
«Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αντί να μου λέν: συγχαρητήρια τραγουδάς καταπληκτκά, μου λένε συγχαρητήρια χορεύεις καταπληκτικά!»…

Για τα χρήματα που παίρνουν οι αστέρες του Dancing, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολιάζει:

«Η αλήθεια είναι ότι όντως παίρνουμε κάποια χρήματα για το Dancing. Δεν ισχύει αυτό που ακούστηκε κάποια στιγμή πως φέτος οι συμμετέχοντες δε θα έπαιρναν καθόλου λεφτά λόγω κρίσης. Όμως τα χρήματα είναι εντελώς συμβολικά. Αν ήταν κανείς να πει το ναι στο show περιμένοντας να δει το πόσα χρήματα θα πάρει, να είστε σίγουροι πως όλοι θα έλεγαν όχι! Κι αυτά τα χρήματα μας δίνονται γιατί απαιτεί τόσο χρόνο, που δε σου αφήνει το περιθώριο να έχεις σχεδόν καμία άλλη επαγγελματική δραστηριότητα».

Στην ερώτηση για το αν «χτυπάνε» τελικό και αν θελουν να διεκδικήσουν την πρωτιά, οι δύο αστέρες του Dancing απαντούν:

«Αναμφισβήτητα θέλουμε να πάμε καλά. Θέλουμε όλο αυτό το ταξίδι να αργήσει να τελειώσει. Τώρεα το αν θα φτάσουμε μέχρι τον τελικό, είναι πολύ νωρίς για να το συζητάμε και να το ξέρουμε»…

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το «Dancing with the stars«

Διαβάστε ακόμα:

Οι stars του «Dancing» μοιράζουν αυτόγραφα