Παπαδημητρίου – Μηλιόγλου – Βασάλος κάνουν κριτική στον Λιάγκα! «Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που θεωρώ ότι ξεπεράστηκε χθες»

Παπαδημητρίου

«Αισθάνθηκα ότι στην αρχή στην έναρξη του ήταν λίγο αμήχανος...»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασαν στην εκπομπή ΕΔΩ το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και έκαναν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και τις προτάσεις τους.

Ντορέττα Παπαδημητρίου
[dfp_ads id=236982]

«Το late night και οι συνεντεύξεις είναι το καταλληλότερο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο να τον βλέπω να κάνει. Αισθάνθηκα ότι στην αρχή στην έναρξη του ήταν λίγο αμήχανος, το οποίο είναι πολύ γλυκό για έναν άνθρωπο που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Αυτό λίγο στην αρχή με τα αστεία και όλο αυτό το stand up, σαν ηθοποιός εγώ ξέρω πως όσο πιο σοβαρός είσαι λέγοντας κάτι, τόσο πιο αστείο είναι. Επειδή δεν έχει γέλια και πολύ έξυπνα και αυτοσαρκαστικά είπε: «Δεν έχουμε κοινό, επειδή δεν είχαμε λεφτά», μήπως να έπεφταν τίποτα ψεύτικα γέλια μετά τις ατάκες και να μη γελάει ο ίδιος.»

Δημήτρης Μηλιόγλου

«Η συνέντευξη είναι top. Στο κομμάτι των βίντεο και εγώ λίγο «σκάλωσα», που δεν είμαι 100 χρονών και έχω φρέσκια οπτική πιστεύω. Με χάλασε λίγο η υπερβολική βωμολοχία. Πουριτανός δεν είμαι. Μπορείς και χωρίς να βρίσεις. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που θεωρώ ότι ξεπεράστηκε χθες. Χωρίς να υποτιμώ κανέναν.»

Κωνσταντίνος Βασάλος

«Να μικρύνει λίγο το πρώτο μέρος γιατί κούρασε λίγο και ας περάσουν πιο πολύ στις συνεντεύξεις που ήταΠαν πιο ωραίες. Αυτό σαν τηλεθεατής.»