Παντελής Παντελίδης: Η εξομολόγηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την στιγμή που έμαθε τα τραγικά νέα!

«Το λέω και συγκινούμαι…».

Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» βγήκε τηλεφωνικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε για την στιγμή που έμαθε ότι ο Παντελής Παντελίδης έχει σκοτωθεί.

Κηδεία Παντελίδη: «Είχα κάποτε μια αγάπη»… Έφτασε η σορός του Παντελή μέσα σε χειροκροτήματα – Φιλαρμονική έπαιζε την μουσική του

«Ήταν σοκαριστικό. Εγώ το έμαθα παίρνοντας κάποια τηλέφωνα, γιατί υπήρξε η φήμη από το πρωί. Όταν άρχισαν να μου λένε από την άλλη άκρη της γραμμής ότι ο Παντελής σκοτώθηκε και ήμασταν σε break, μου το είπαν την ώρα που βγαίναμε στον αέρα. Βγήκαμε στον αέρα, άφησα κάτω το τηλέφωνό μου, δεν μπορούσα να πω τίποτα γιατί δεν είχε επιβεβαιωθεί και επίσημα. Εγώ σαν ηθοποιός, το λέω και συγκινούμαι, έχω συνηθίσει να κάνω τη δουλειά μου σε δύσκολες συνθήκες. Πέρυσι τέτοια εποχή, σαν χθες, έχασα τον πατέρα μου στο θέατρο με παραστάσεις. Αλλά αυτό το πράγμα, επειδή είναι και ένας νέος άνθρωπος και ο τρόπος που έγινε, ήταν πραγματικά σοκαριστικό για όλους μας, για μένα τουλάχιστον ήταν πολύ. Ο Κώστας Μαρτάκης είχε πάθει σοκ. Του πήρε μερικά λεπτά για να το συνειδητοποιήσει . Αν δείτε στην εκπομπή, την ώρα που μιλάμε για τον Παντελή, ο Κώστας κάθεται σκυφτός και σιωπηλός. Μόλις συνειδητοποίησε τι λέμε, σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή και μέχρι χθες το βράδυ που του μίλαγα ήταν σε πάρα πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Πολύ χάλια, πριν λίγες ώρες ήταν μαζί και κάνανε πρόβα».