Πάνος Ιωαννίδης: Ο λόγος που «αναγκάστηκε» να μάθει τουρκικά – Κάγκελο η Κατερίνα Καραβάτου

Πάνος Ιωαννίδης

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο κριτής του Masterchef

Στη Φωλιά των Κούκου ήταν σήμερα καλεσμένος ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του Masterchef μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο που αναγκάστηκε να μάθει την τουρκική γλώσσα.

[dfp_ads id=236982]

«Η μητέρα μου είναι μεταξύ Θεσσαλονίκης και κάποιους μήνες μένει με την αδερφή της στην Κωνσταντινούπολη. Από εκεί έχω καταγωγή, οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Αθήνα αλλά έτυχε να είναι από κει και οι δύο. Επειδή μέχρι τα 20 έμεναν στην Τουρκία, ήξεραν άπταιστα τουρκικά. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν μπήκα στη διαδικασία να προσπαθώ να καταλάβω τι λένε γιατί μιλούσαν τουρκικά όταν δεν θέλανε να καταλάβω τι λένε. Έτσι σιγά σιγά είχα φτάσει σε ένα σημείο να καταλαβαίνω τι λένε αλλά να μη μπορώ να μιλήσω», αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εκμυστηρευτεί ότι το γεγονός ότι κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη έχει άμεση σχέση με την αγάπη του για την μαγειρική: «Πάντα είχα μέσα μου αγάπη για τη μαγειρική. Ήταν μέσα στο dna μου. Κατάγομαι από την Κωνσταντινούπολη. Στην οικογένεια μας το φαγητό έπαιζε σημαντικό ρόλο. Και οι δύο προ παππούδες μου είχαν σχέση με τη μαγειρική. Ο ένας ήταν σεφ στη γαλλική πρεσβεία στην Κωνσταντινούπολη και ο άλλος διατηρούσε μαγαζί στην Κωνσταντινούπολη. Το φαγητό ήταν μεγάλο θέμα, λοιπόν, για εμάς. Μαγειρεύαμε όλοι πολύ καλά, κυρίως, βεβαίως, οι γιαγιάδες. Ειδικά με τη μία μεγάλωσα κιόλας, οπότε οι επιρροές ήταν καταλυτικές. Το καλό φαγητό ήταν σημαντικό κομμάτι της ζωής μας».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο!