Πάνος Αργιανίδης: Το βράδυ που κοιμήθηκε εκτός της παράγκας…

Πάνος Αργιανίδης

Τι αποκαλύπτει η Ελένη Δάρρα για το περιστατικό που περιέγραψε ο Γουίλι;

Πριν λίγες ημέρες ο Γουίλι Καλβουρτζής είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του στον Θέμο Αναστασιάδη πως στο Survivor «Είχαν τον Πάνο Αργιανίδη σαν σκυλί έξω από την παράγκα!». Αναφερόμενη στο περιστατικό η Ειρήνη Δάρρα από τους Μαχητές, λέει στο Down Town και στην Βάλια Ζαμπάρα πως ότι ο Πάνος κοιμήθηκε εκτός της παράγκας ήταν επιλογή του, ενώ δήλωσε πως δεν θυμάται τι είχε συμβεί.

[dfp_ads id=236982]

Ισχύει αυτό που είπε ο Γουίλι ότι ο Πάνος κοιμόταν εκτός καλύβας; Αυτό που ισχύει είναι ότι ο Πάνος κοιμήθηκε ένα και μόνο βράδυ εκτός καλύβας, κατ΄επιλογήν του, πραγματικά δεν θυμάμαι για ποιο λόγο. Μάλιστα έκανε μεγάλη βλακεία, γιατί εκείνο το βράδυ είχε πολλή υγρασία, τον έκοψε το κρύο και γύρισε μούσκεμα πίσω. Δεν τον παραγκωνίζαμε, απλώς επέλεξε να περνάει το βράδυ μόνος του εκτός ομάδας, με ό,τι συνέπεια αυτό σήμαινε. Θα μπορούσε να τον είχε τσίμπησε κάποιος σκορπιός. Ήταν επικίνδυνο αυτό που έκανε.

Έφαγε όμως bullying ο Πάνος από την ομάδα; Όχι δεν προκάλεσε κάτι τέτοιο η ομάδα στον Πάνο. Απλώς η ομάδα είναι σαν οικογένεια που έχει τις καλές και τις κακές στιγμές της και πρέπει να κάνεις πολλές φορές και δυο βήματα πίσω για να κρατήσεις ισορροπίες. Και τα παιδιά απομονώνονται στο δωμάτιο τους για να πάρουν το χρόνο τους.