Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης σχολιάζει την αποχώρηση της Ελένης Δάρρα

Πάνος Αργιανίδης

Τι λέει η φίλη της Ειρήνη Κολιδά;

Τόσο ο Πάνος Αργιανίδης, όσο και η Ειρήνη Κολιδά σχολίασαν την αποχώρηση της Ελένης Δάρρα από το Survivor. Η Ελένη Δάρρα ήταν το τρίτο από τα κορίτσια των Μαχητών που αποχώρησε και μάλιστα και η ίδια είχε παραδεχτεί φεύγοντας από το νησί, πως είχε έρθει πολύ κοντά με την Ειρήνη Κολιδά, την οποία θα ήθελε να κάνει κουμπάρα της.

[dfp_ads id=236982]

«Το χθεσινό για εμένα ήταν το πιο στενάχωρο συμβούλιο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έφυγε ένας άνθρωπος που έχω δεθεί πάρα πολύ μαζί του ψυχολογικά. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που γνώρισα την Ελένη και μπήκε στη ζωή μου. Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός και καλός σε όλα του, λυπάμαι που έφυγε τόσο νωρίς γιατί είχε να δώσει πάρα πολύ ακόμα»σχολίασε η Ειρήνη Κολιδά, ενώ ο Πάνος Αργιανίδης ανέφερε:

«Για το ότι έφυγε η Ελένη η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα. Χάρηκα από τη μία για εμένα που παρέμεινα, αλλά από την άλλη η Ελένη ήταν μια παίκτρια με ανοδική πορεία, το απέδειξε στα τελευταία παιχνίδια. Εγώ γενικά τη συμπαθούσα από την αρχή του παιχνιδιού γιατί ήταν ένα καθαρό άτομο. Οπότε τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα, ανακούφιση για μένα, στεναχώρια που αποχώρησε η Ελένη.»