Πάνος Αργιανίδης: Η αποκάλυψη για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Πάνος Αργιανίδης

Τι λέει ο πρώην παίκτης του Survivor για την στάση που κρατά ο Στέλιος Χανταμπάκης από τότε που βγήκε από το παιχνίδι;

Μιλώντας στην εκπομπή La biri biri ο Πάνος Αργιανίδης κατέθεσε τόσο την άποψη του για τη στάση που κρατά ο Στέλιος Χανταμπάκης από τον καιρό που βγήκε από το Survivor, όσο και το τι γνώριζε ο ίδιος για τη συνεργασία του Χανταμπάκη που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον ΣΚΑΙ.

«Δεν μου μιλάνε ούτε οι φίλοι του Χανταμπάκη»
[dfp_ads id=236982]

«Με βάση τις συζητήσεις που έχω κάνει με τον Στέλιο, γιατί μείναμε και στο παιχνίδι με τον Στέλιο, αρκετά μετά μαζί και συζητήσαμε κάποια πράγματα, από τότε ήξερα ότι ο Στέλιος έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για κάποια εκπομπή πριν μπει στο παιχνίδι. Οπότε αυτό είναι μια πληροφορία που ξέρω εγώ. Από εκεί και πέρα τι συζήτησαν μετά, δεν ήμουν παρών και δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό το κομμάτι.

Ο κόσμος επηρεάστηκε από τον τρόπο που βγήκε ο χαρακτήρας του προς τα έξω. Είναι ένα έξυπνο παιδί. Ξέρει από τηλεόραση, ξέρει πως να το διαχειριστεί σωστά, από τη στιγμή που κρίνει αυτή την περίοδο ότι πρέπει να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους, γιατί έχει να προμοτάρει ένα καινούριο προϊόν, που είναι η εκπομπή του, νομίζω ότι το λειτουργεί πάρα πολύ σωστά. Το να βγαίνει δεξιά και αριστερά και να ασχολείται με το Survivor νομίζω ότι δε θα κάνει καλό στην έναρξη της καινούριας του εκπομπής. Οπότε νομίζω ότι έχει δώσει το βάρος εκεί που πρέπει να το δώσει» ανέφερε ο Πάνος Αργιανίδης.