Παναγιώτης Βασιλάκος: Το μήνυμα του για την αποχώρηση από το Nomads!

Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση που πήρε στο Nomads. Ο διαγωνιζόμενος του ριάλιτι, ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Νατάσα Καλογρίδη και την Μαντώ Γαστεράτου την περασμένη εβδομάδα. Ο κόσμος μέσα από τα τηλεφωνήματα του έσωσε την Μαντώ Γαστεράτου, κι έτσι δύο παίκτες της ίδιας ομάδας βρέθηκαν να πρέπει να παίξουν ο ένας απέναντι στον άλλο για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ξάφνιασε τους τηλεθεατές επιλέγοντας να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά τον πρώτο γύρο αν και κέρδισε. Θέλησε να παραχωρήσει τη θέση του στη Νατάσα Καλογρίδη.

Nomads: «Κατέρρευσε» η Καλογρίδη στην αγκαλιά του Βασιλάκου

Χθες, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το Nomads.

«Μια δυνατή εμπειρία και ένα ανατρεπτικό φινάλε για εμένα που δε το περίμενα. Μπήκα με πάθος στο Nomads και έκανα πολλές προσπάθειες να ενώσω τους συμπαίκτες μου!!! Είχα το δρόμο μου μέσα στο παιχνίδι , εάν γινόταν η ένωση στους ωκεανούς θα έβρισκα τη θέση μου! Εκεί όμως βρέθηκε η Νατασα! Μια γυναίκα που κατάλαβε από μόνη της ποιος είμαι!! Ήτανε πολύ γρήγορο για εμένα αυτό να ανταγωνιστώ συμπαίκτη μου και να τον διώξω ενώ μαζί δίναμε αγώνες επιβίωσης καθημερινά και πόσον μάλλον μια γυναίκα !! Η ομάδα για εμένα ήτανε πάνω από όλα!!

Έπαιζα με πάθος και δεν έκανα κλίκα καμία! Δε ξεχώρισα κανέναν .Κάποιοι συμπαίκτες μου έπαιζαν χαλαρά χωρίς τσαμπουκά χωρίς να τους νοιάζει η συνέχεια της ζούγκλας !! Θα υπάρξουν στιγμές στη ζωή μας που πρέπει να δίνουμε τη θέση μας σε εάν λιγότερο δυνατό από εμάς να δείξει ποιος είναι και που μπορεί να φτάσει !! Εξάλλου το Nomads είναι ένα παιχνίδι !! Η πραγματική επιβίωση είναι έξω από αυτό !! Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ όλους εσάς που χρεωθήκατε για εμένα και για την Νατασα! Στηρίζω Ωκεανούς !! » έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αποκαλύπτοντας και ποια είναι η ομάδα της προτίμησης του.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!

Μια δυνατή εμπειρία και ένα ανατρεπτικό φιναλε για εμενα που δε το περίμενα. Μπήκα με πάθος στο nomads και εκανα πολλές προσπάθειες να ενώσω τους συμπαίκτες μου !!! Ειχα το δρόμο μου μεσα στο παιχνίδι , εάν γινόταν η ένωση στους ωκεανούς θα έβρισκα τη θέση μου ! Εκει όμως βρέθηκε η νατασα ! Μια γυναίκα που κατάλαβε απο μόνη της ποιος ειμαι !! Ητανε πολυ γρήγορο για εμενα αυτο να ανταγωνιστώ συμπαίκτη μου και να τον διώξω ενώ μαζί δίναμε αγώνες επιβίωσης καθημερινά και πόσον μάλλον μια γυναίκα !! Η ομάδα για εμενα ητανε πάνω απο ολα!! Έπαιζα με πάθος κ δεν εκανα κλίκα καμία! Δε ξεχώρισα κανέναν .Κάποιοι συμπαίκτες μου έπαιζαν χαλαρά χωρις τσαμπουκά χωρις να τους νοιάζει η συνεχεια της ζούγκλας !! Θα υπάρξουν στιγμες στη ζωή μας που πρεπει να δίνουμε τη θέση μας σε εάν λιγότερο δυνατό απο εμάς να δίξει ποιος ειναι και που μπορει να φτάσει !! Εξάλλου το nomads ειναι ένα παιχνίδι !! Η πραγματική επιβίωση ειναι έξω απο αυτο !! Καλη συνεχεια σε ολα τα παιδιά. Ευχαριστώ ολους εσας που χρεωθήκατε για εμενα και για την νατασα !Στηρίζω ωκεανούς !! # @nomads_.greece # @nomads_ant1 #nomads # @nomadsant1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis vasilakos (@vassilakos12) στις