Παναγιώτης Βασιλάκος: Η απάντηση στον Οροκλό και οι «μπηχτές» για τον παίκτη του Nomads

Παναγιώτης Βασιλάκος

Τι ήταν εκείνο που στεναχώρησε τον παίκτη του Nomads;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Nomads, κάτι που σχολιάστηκε από τους συμπαίκτες του και ιδιαιτέρως από τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Nomads: Αντέδρασαν Φραντζή και Οροκλός στην απόφαση του Βασιλάκου να αποχωρήσει!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αντέδρασε μέσω των social media στις δηλώσεις του Οροκλού γράφοντας: «Όταν σε είχε ρωτήσει ο Γρηγόρης στη μονομαχία μου ποια είναι η άποψη σου, είχες πει ότι δεν θες να κρίνεις τις αποφάσεις τρίτων και ότι είμαι μεγάλο παιδί. Τώρα τι έπαθες; Χαχαχα, για γέλια είστε τελικά, η Ζούγκλα ήταν Φώτης, Παναγιώτης, Εύη και Νατάσα.». Το πρωί της Τρίτης, ο πρώην παίκτης του Nomads έδωσε μέσα από το Πρωινό την απάντηση του για τον Κωνσταντίνο Οροκλό:

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν λάθος που μίλησαν για μένα ενώ δεν ήμουν εκεί να τους απαντήσω. Και δεν μου αρέσει που θα απαντήσω ενώ δεν είναι εδώ για να έχουμε έναν διάλογο. Δεν με ενόχλησε τόσο πολύ τη δεύτερη φορά που τους ρώτησε ο Γρηγόρης, λίγο τα μάζεψαν. Πιο πολύ με στεναχώρησε ο Οροκλός που είχε πει ότι «τα παρατάμε». Ήταν λάθος του γιατί τον Οροκλό τον θεωρούσα φίλο. Έχω να πω δυο – τρεις κουβέντες με αυτόν όταν βγούμε έξω. Ακόμα τον θεωρώ φίλο. Αλλά που ήταν το παράδειγμα όταν εγώ και η Νατάσα και ο Φώτης μέναμε μέσα και σκυλιάζαμε και όταν χάναμε έλεγε ο Κωνσταντίνος «ένα παιχνίδι είναι και ας χάσαμε». Που ήταν το παράδειγμα της ένωσης της ομάδας που έκανα πολλές προσπάθειες να ενώσω την ομάδα με αυτά που είχαν γίνει με τον Φώτη και με τα υπόλοιπα παιδιά και πάντα υπήρχε μια κόντρα σε αυτό; Και ο Φώτης έκανε λάθος και τα παιδιά έκαναν λάθη. Σημασία έχει ότι δεν έγινε ποτέ μια προσπάθεια για να ενωθούμε. Γιατί πηγαίναμε στα αγωνίσματα χωρίς στρατηγική, χωρίς πάθος. Ηττοπαθείς.

Nomads: «Κατέρρευσε» η Καλογρίδη στην αγκαλιά του Βασιλάκου

Θεωρώ ότι ήταν πολύ δύσκολο για τον Οροκλό αυτό που έκανα. Ήταν τεράστιο, δεν μπορούσε να το συλλάβει ότι έδωσα τη θέση μου σε έναν πιο αδύναμο παίκτη από εμένα να συνεχίσει. Εγώ αν έμπαινε στους Ωκεανούς, επειδή με ήθελαν και με πίστευαν πολύ, είχε ήδη δρομολογηθεί ότι θα έφτανα μακριά. Είναι δυνατή ομάδα, είναι συμπαγής ομάδα. Παίρνουν αποφάσεις όλοι μαζί και ήξερα ότι με ήθελαν οι παίκτες και αυτό θα με βοηθούσε αυτόματα.

Εγώ δεν έκανα ποτέ μέσα στο παιχνίδι φιλίες κολλητές. Όλους τους παίκτες τους έβλεπα το ίδιο. Πιστεύω έτσι έπρεπε να είναι χωρίς διακρίσεις. Στεναχωρήθηκε που είπε ο Οροκλός ότι τα παρατάω. Δεν έχω παρατήσει ποτέ στη ζωή μου τίποτα. Δεν υπήρχε λόγος να το πει», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Nomads.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!