Παναγιώτα Βλαντή: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή! «Έχω περάσει δύσκολα, πολύ άσχημα…»

Παναγιώτα Βλαντή

«Είχε πάρει αρκετά χρόνια. Ευτυχώς πέρασε.»

Η Παναγιώτα Βλάντή βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου και εκμυστηρεύτηκε ανάμεσα σε άλλα και πράγματα γύρω από την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει περάσει δύσκολα σε προηγούμενη σχέση της, καθώς ο σύντροφος της δεν ήταν σε θέσει να κατανοήσει κάποια πράγματα που αφορούσαν στη δουλειά της, δυσκολεύοντας την κοινή τους ζωή.

[dfp_ads id=236982]

«Εξαρτάται τον άνθρωπο. Μπορεί να συναντήσεις άνθρωπο μέσα στο χώρο και να έχεις προβλήματα ή εκτός χώρου και να μην έχεις, πολύ σπάνιο βέβαια αυτό, αλλά συμβαίνει. Εξαρτάται τον άνθρωπο και πόσο έχει καταλάβει αυτό που είσαι εσύ. Να μην μπερδεύει την εικόνα σου με αυτό που θέλει εκείνος να δει στο σπίτι. Έχει σημασία αυτό. Είναι δράμα. Μου έχει συμβεί. Σε θέλουν κάπως στημένη. Είναι λίγο περίεργο αυτό.

Και πολλές φορές πέρα από αυτό δεν μπορούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα και σε δυσκολεύουν πάρα πολύ και στη δουλειά και στη ζωή σου. Τη δημοσιότητα ας πούμε. Είναι πρόβλημα. Απλώς πρέπει να το καταλάβεις γρήγορα, μπορεί συναισθηματικά να είσαι εγκλωβισμένη και να μην μπορείς να το καταλάβεις και αυτό να σε πάει πολύ πίσω. Αυτό είναι το μόνο που καταλογίζω στον εαυτό μου. Μου έχει συμβεί και έχω περάσει δύσκολα, πολύ άσχημα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε πάρει αρκετά χρόνια. Ευτυχώς πέρασε», ανέφερε συγκεκριμένα η Παναγιώτα Βλάντή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!