Η Παμπίνα Κοντέα που έφυγε από το Star Academy απαντά στην Άννα Βίσση!

Παμπίνα Κοντέα

Το κείμενο που ανάρτησε στο facebook η πρώην παίκτρια του talent show...

Η Παμπίνα Κοντέα είναι η παίκτρια του Star Academy που έκλεψε της εντυπώσεις στο live της πρεμιέρας και έκανε την Άννα Βίσση να δακρύσει από συγκίνηση. Στη συνέχεια όμως, με την ολοκλήρωση του live, η Παμπίνα αποχώρησε από το παιχνίδι, γιατί όπως είπε δεν μπορούσε να το διαχειριστεί ψυχολογικά. Το επόμενο πρωί, ωστόσο, ήρθε η Ναταλία Γερμανού να κάνει την αποκάλυψη για την παίκτρια…

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη… αδειάζει την Παμπίνα Κοντέα που έφυγε από το Star Academy!

[dfp_ads id=236982]

Πριν από μερικές ώρες, η Παμπίνα Κοντέα με μήνυμά της στο facebook ευχαρίστησε την Άννα Βίσση για την κριτική που της έκανε, δεν έδωσε όμως καμία εξήγηση για την απόφασή της να εγκαταλείψει το show.

«H συμμετοχή μου στο Star Academy με το τραγούδι »Το πάτωμα» σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη.

Νοιώθω τη μεγάλη ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε μια τραγουδίστρια που πάντα αγαπούσα και θαύμαζα από μικρό παιδί… Τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ. Η μεγαλοσύνη και η γενναιοδωρία με την οποία μίλησε για μένα με άφησαν άφωνη… Σας ευχαριστώ κυρία Βίσση που αναπτερώσατε τις ελπίδες μου και με κάνατε να νιώσω τόσο όμορφα…».