Πάμε Πακέτο: Ράγισαν καρδιές με τη συνάντηση μάνας – γιου μετά από 58 χρόνια!

Πάμε Πακέτο

Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής!

Αποστολέας στο Πάμε Πακέτο ο Ντάνιελ, 58 ετών σήμερα, ο οποίος από την Όμαχα της Νεμπράσκα για να βρει τη βιολογική του μητέρα. Τα παιδικά του χρόνια ήταν μια κόλαση. Μέχρι τα επτά του χρόνια, ήταν σε ίδρυμα στην Αθήνα και έπειτα υιοθετήθηκε και έφυγε για Αμερική.

[dfp_ads id=236982]

Οι αναμνήσεις από τους θετούς του γονείς ήταν πολύ άσχημες, με αμέτρητες τιμωρίες και σωματική βία. Και τι δεν έζησε σαν παιδί. Μέχρι που τον έβαλαν για δύο χρόνια σε ψυχιατρική κλινική, με το πρόσχημα ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ απλώς δεν του είχε μάθει κανείς να μιλάει Αγγλικά. Μετά από χρόνια αναζητήσεων, έρχεται στην Ελλάδα με την προσδοκία να βρει τις ρίζες του και να συναντήσει επιτέλους την βιολογική του μητέρα.

Από την άλλη μεριά, η γυναίκα αυτή είναι σήμερα 86 ετών και έχει πίσω της μια ζωή γεμάτη δυσκολίες, αφού από τα έξι της χρόνια είναι ανάπηρη. Πήγε στην εκπομπή με την ελπίδα να αγκαλιάσει το μοναδικό παιδί που έφερε στον κόσμο και δεν μπόρεσε να μεγαλώσει. Τα λόγια ήταν περιττά, όταν οι δυο αυτοί άνθρωποι συναντήθηκαν και επιτέλους λυτρώθηκαν.