Πάμε Πακέτο: Πρεμιέρα με συγκίνηση και flashback στα 10 χρόνια της εκπομπής!

Η επετειακή σεζόν του «Πάμε Πακέτο» ξεκίνησε με εμφανή συγκίνηση από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και ένα μήνυμα προς όλους τους τηλεθεατές.

Φέτος το «Πάμε Πακέτο» κλείνει τα 10 του χρόνια και η έναρξης της εκπομπής έγινε ατμοσφαιρικά, με την Βίκυ Χατζηβασιλείου να μπαίνει στο σκοτεινό στούντιο και να παρακολουθεί μαζί με τους τηλεθεατές ένα βίντεο – αφιέρωμα στα δέκα αυτά χρόνια, γεματο πακέτα, χαρά και φυσικά συγκίνηση, που δεν έλειπε ούτε από τα μάτια της παρουσιάστριας στην πρώτη «Καλησπέρα!» της σεζόν….

«Καλησπέρα! Ότι θα ξεκινούσα με κλάματα και φέτος. Για δέκατη χρονιά σας λέω καλωσήρθατε και φέτος στο «Πάμε Πακέτο». Επετειακή σεζόν. Φτάσαμε το 10 το καλό και αυτό είναι κάτι που το κάναμε όλοι μαζί, εσείς, οι συνεργάτες μου κι εγώ. Όταν ξεκινούσε αυτό το ταξίδι δέκα χρόνια πριν, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είναι τόσο μεγάλο σε διάρκεια. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφευγαν από εδώ τόσες χιλιάδες άνθρωποι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί. Ότι θα κάνουμε εκατοντάδες χιλιάεδς μάτια να βουρκώσουν. Ότι θα κάναμε εκατομμύρια Έλληνες να βιώσουν. Ότι θα συντονίζαμε όλον αυτόπν τον κόσμο στο ίδιο συναίσθημα.

Νιώθω ευλογημένη και ξεχωριστή που δέκα χρόνια τώρα κάθε Πέμπτη βράδυ μου εμπιστεύεστε να συναισθήματα σας και που μου παραχωρείτε το αποκλειστικό προνόμιο να τα κουρντίζω τρυφερά σε ένα τραγούδι ψυχής που τελικά καταφέραν όλοι να πιάσουν το σκοπό του, ακόμα και αυτοί που ήταν δύσπιστοι στην αρχή. Δεν τους αδικώ, δεν είναι εύκολο να αφήσεις την ψυχή σου, τους κραδασμούς της σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Όμως ο χρόνςο είναι πάντα αυτός που καταξιώνει κι ο χρόνος μας έχει δώσει τα εύσημα του γιατί εσείς του παραχωρήσατε το δικαίωμα να το κάνει με την αγάπη σας και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό το ταξξίδι ξεκίνησε στην αρχή σαν στοίχημα και κατέληξε να είναι συνειδητό καθήκον που οι συνεργάτες μου κι εγώ νιώθουμε τυχεροί που το επιτελούμε. Σας ερυχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου που και φέτος μου δίνετε το δικαίωμα να σας πω… «Καλωσήρθατε στο Πάμε Πακέτο για 10η χρονια!»