Πάμε Πακέτο: Ο πατέρας της την πήρε στο Ιράν – 33 χρόνια μετά αναζητά την οικογένεια της

Απόψε, στις 21:00, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα προσφέρουν έντονες στιγμές συγκίνησης.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο Νίκος. Η ιστορία της ζωής του θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Ο Νίκος δόθηκε για υιοθεσία από τη βιολογική μητέρα του, όπως και τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια του.

Σήμερα, μεγαλώνει μόνος τα δύο παιδιά του, καθώς τον εγκατέλειψε η σύζυγός του. Μέσω της εκπομπής, θέλει να στείλει ένα πακέτο ευγνωμοσύνης στον άνθρωπο που με την αγάπη του τον έκανε να βρει την ελπίδα μέσα στις δυσκολίες της ζωής.

Η δεύτερη ιστορία αφορά δυο αδελφές, την Βίκυ και την Λεϊλά, κόρες μιας Ελληνίδας και ενός Ιρανού. Μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου, ένας άσχημος καβγάς επέφερε τον χωρισμό των γονιών τους. Αποτέλεσμα, ο πατέρας, να επιστρέψει στο Ιράν παίρνοντας όμως μαζί την μικρή κόρη.

Τριάντα τρία χρόνια μετά, η οικογένεια παραμένει ακόμη χωρισμένη στα δύο, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επικοινωνία μεταξύ τους. Τριάντα τρία χρόνια, η Βίκυ προσπαθεί να βρει το άλλο μισό της οικογένειας της και να καλύψει το κενό που έχει μέσα της. Σ’ αυτό το πακέτο έχει βάλει όλες τις ελπίδες της για να ξαναδεί την αδελφή της και να ενώσει πάλι την οικογένειά της. Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;