Πάμε Πακέτο: Δύο ιστορίες ζωής που θα συγκλονίσουν

Πάμε Πακέτο

Σήμερα στις 21:50 στον Alpha.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα γεμάτα ανατροπές και δυνατές συγκινήσεις.

Η 55χρονη Τζένη ταξίδεψε, πριν από λίγες εβδομάδες, από την Αυστραλία στην Ελλάδα για διακοπές. Σε αυτό το ταξίδι της έμαθε, από ανθρώπους του συγγενικού της περιβάλλοντος, πως είναι υιοθετημένη. Ποτέ μέχρι τότε δεν είχε περάσει αυτό απ’ το μυαλό της. Δεν είναι, όμως, η μοναδική φορά που ανατρέπονται ξαφνικά τα δεδομένα στη ζωή της. Την προηγούμενη φορά που επέστρεφε από ταξίδι στην Ελλάδα, ο τότε σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της, της ανακοίνωσε πως είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τώρα, έρχεται στην εκπομπή για να βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με την μοίρα της και να αναζητήσει όλη την αλήθεια που αφορά στην ύπαρξή της.

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου έρχεται με την επιθυμία να συναντήσει τον πατέρα της μετά από 37 χρόνια. Αν και είναι παιδί «εντός» γάμου, ο πατέρας της ήταν απλά ένα όνομα στη ληξιαρχική πράξη γέννησής της. Δεν υπήρχε πουθενά η φυσική του παρουσία και μόλις στα 11 της χρόνια τον αντίκρισε για πρώτη και τελευταία φορά. Τόσα χρόνια έκανε υπομονή και περίμενε τη στιγμή που θα την αναζητήσει και θα της δώσει εξηγήσεις για την απουσία του. Εν τω μεταξύ, η Εύη, έμαθε πως ο πατέρας της προχώρησε στη ζωή του και είχε κάνει καινούργια οικογένεια και αυτό δυσκόλευε τα πράγματα για εκείνη. Σήμερα, δεν ξέρει αν τον αγαπά ή τον μισεί. Ξέρει, όμως, πως θέλει να του πει πως δεν χρειάζεται να ντρέπεται για εκείνη. Θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες της, ή για άλλη μια φορά θα απογοητευτεί;

Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης…