Παίκτης του Survivor έχει κάνει πλέγμα για κοιλιακούς! «Φαίνεται ότι είπε ψέμματα ο Σπαλιάρας…»

Survivor

"Ο Σπαλιάρας είναι το "παλτό" των Μαχητών, χάνει όταν παίζει, γι' αυτό..."

Χαμός σχολίων και αποκαλύψεων στο Πρωινό για το Survivor. Η πρωινή παρέα επέστρεψε από το Σαββατοκύριακο με διάθεση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Γιάννης Σπαλιάρας και το υποτιθέμενο πρόβλημα με τη μέση του, πέρασε από το μικροσκόπιο της εκπομπής. Το συμπέρασμα;

[dfp_ads id=236982]

«Φαίνεται ότι είπε ψέμματα ο Σπαλιάρας γιατί στην αρχή έπαιξε ένα παιχνίδι, έχασε και για να μη χάσουν οι Μαχητές λέει «με πονάει η μέση μου», αλλά μετά στους πανηγυρισμούς έκανε τούμπες και βουτιές», είπε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος τόνισε στη συνέχεια: «Ο Σπαλιάρας είναι το «παλτό» των Μαχητών, χάνει όταν παίζει, γι’ αυτό τα πήραν και οι άλλοι».

Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν κάθετος: «Ήταν πολύ έξυπνη τακτική. Δεν τον έβαλαν να παίξει για να κερδίσουν. Τέλος»! Ο παρουσιαστής είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Παιδιά, οι άνθρωποι με τα λευκά έρχονται να σας πάρουν όλους στον Άγιο Δομίνικο, να σας πάνε σε ειδικές σουίτες. Όλους, χωρίς καμία εξαίρεση»!

Ωστόσο, μια απίθανη αποκάλυψη ήρθε από τη Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως κάποιος παίκτης του Survivor έχει βάλει πλέγμα για να αποκτήσει τους τέλειους κοιλιακούς!

Επειδή οι… κοιλιακοί είναι μετρημένοι, όλων μας το μυαλό πάει κάπου…