«Πάγωσε» η Εβελίνα Νικόλιζα με τη Μπέσσυ Αργυράκη: «Αχ θα πάθω εγκεφαλικό! Γιατί το ρωτήσατε αυτό;»

Εβελίνα Νικόλιζα

Μαμά και κόρη έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μπέσσυ Αργυράκη και Εβελίνα Νικόλιζα συνδέονται από βαθιά αγάπη και θαυμασμό, αλλά όπως κάθε μητέρα με κόρη έχουν τις κόντρες τους. Αρκετά αυθόρμητες και οι δύο για να έχουν μικρές κόντρες και μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Ελένη η οποία βρέθηκε στο σπίτι τους…

«Είναι δύσκολο ένα παιδί να δουλεύει με τους γονείς του, το ξέρουμε. Άπειρα παιδιά δουλεύουν με τους γονείς τους αυτή την περίοδο και φαντάζομαι ότι ξέρουν ότι είναι πιο εύκολο να αρπαχτείς να τσακωθείς. Εκτιμώ ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος θα μου πει ειλικρινά τη γνώμη του και έχει τόση εμπειρία σε αυτό και θα με συμβουλέψει σωστά. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

[dfp_ads id=236982]

«Νιώθω συγκίνηση και προ ημερών έκανα και μια αυθόρμητη κίνηση την ώρα που ξεκίνησε να βγάζει την ψηλή φωνή, όπως ξεκίνησε να τραγουδάει μου ήρθε ένα συναίσθημα να υποκλιθώ», ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη και η κόρη της απάντησε:

«Κι εγώ έγινα έξαλλη.»

Σημείο τριβής τελευταία στη σχέση τους και η προσωπική ζωή της Εβελίνας, ή πιο σωστά η αποκατάσταση της, μιας και η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε ξεκάθαρα: «Ζω για να γίνω γιαγιά».

Εβελίνα Νικόλιζα: Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη μας συστήνει για πρώτη φορά τον σύντροφο της!

«Δεν είναι αυστηρή η μαμά μου. Ανακατεύεται τώρα τελευταία στην προσωπική μου ζωή»

«Που ανακατεύομαι; Α ναι! Ανακατεύομαι. Γιατί θέλω να νοικοκυρευτεί το παιδί μου» σχολίασε η Μπέσσυ Αργυράκη και πρόσφερε ένα μικρό σοκ στην κόρη της.

«Αχ θα πάθω εγκεφαλικό! Γιατί το ρωτήσατε αυτό;»

Εβελίνα Νικόλιζα: Άλλος άνθρωπος η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη! Έχασε 30 κιλά!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…