Ουγγαρέζος για «Ράδιο Αρβύλα» και Πατούλη: «Το σημείο με το κρεβάτι είναι λίγο οριακό»

Συνατσάκη: «Αν έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός με τις «χρυσές φωτογραφίες» και στην επόμενη εβδομάδα φωτογραφίζεσαι στο Down Town στα χρυσοποίκιλτα ξανά και στο σπίτι σου, μπορεί και να μη θέλεις ακριβώς να κλείσεις την πόρτα του σπιτιού.»

Θέμα των ημερών έγινε το σατιρικό βίντεο που παρουσίασαν στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για τον Γιώργο Πατούλη και την καθημερότητα του με τη σύζυγο του όπως την φαντάστηκαν Αντώνης Κανάκης και Γιάννης Σερβετάς, μετά και την ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενοχλημένος από το σκετς. Το γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο από το «Spata Live» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αν χαρακτηρίζει το σημείο στο κρεβάτι οριακό  και την Μαίρη Συνατσάκη να μιλά για ευθύνες από όλες τις πλευρές.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σε κάθε περίπτωση επειδή έχει φτάσει σε αυτό το σημείο η κατάσταση, εγώ θα εμμείνω σε αυτό που είπα και χθες ότι οτιδήποτε μπορεί να ειπωθεί και να προσβάλει κάποιον στον αέρα, μπορεί να ανακληθεί και από τον αέρα. Μπορεί δηλαδή με μια συγγνώμη, με αμοιβαία κατανόηση να λυθεί. Θεωρώ δηλαδή ότι οι αγωγές να είναι αποφευκτέες.»

Μαίρη Συνατσάκη: «Εκτός κι αν αποφασίσουμε όλοι ότι κανένας δεν θα ασχολείται με το τι κάνει ο άλλος σε αυτή τη ζωή, που μακάρι να ήταν αυτή η φάση στην οποία κινούμαστε. Εκτός κι αν το αποφασίσουμε αυτό, η σάτιρα η συγκεκριμένη, είναι ένα ξεκάθαρο σκετς που από όπου και να το πιάσεις είναι σουρεαλιστικό. Δεν έχει μια πραγματική βάση όλο αυτό. Και αν οι άνθρωποι θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους κι υπάρχουν παιδιά, υπάρχει παιδί στη συγκεκριμένη περίπτωση και το σεβόμαστε, τότε γνώμη μου είναι, ότι αν έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός με τις «χρυσές φωτογραφίες» και στην επόμενη εβδομάδα φωτογραφίζεσαι στο Down Town στα χρυσοποίκιλτα ξανά και στο σπίτι σου, μπορεί και να μη θέλεις ακριβώς να κλείσεις την πόρτα του σπιτιού και να σταθείς διακριτικά απέναντι σε αυτό. Δηλαδή όλοι έχουν ευθύνες τη συγκεκριμένη στιγμή, νομίζω.»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σίγουρα σε κάποια σημεία η σάτιρα αγγίζει το όριο, απλά εκεί δίνεις λίγο τόπο στην οργή και δεν πας στο τελευταίο μέσο. Δηλαδή εκείνο το σημείο με το κρεβάτι είναι λίγο οριακό.»

Σταμάτης Din Dan Done: «Μόνο το σημείο με το κρεβάτι είναι το ακραίο που θα ενοχλούσε ίσως, αλλά μην ξεχνάτε ότι δύο μέρες πριν ο κ. Πατούλης στη συνέντευξη που είχε δώσει με τη σύζυγο του, είχε πει ότι είμαστε λάτρεις της σάτιρας και γουστάρουμε και μας αρέσει και εμείς απαντάμε με σάτιρα. Οπότε υποθέτω ότι οι Αρβύλα ίσως πιάστηκαν από εκεί.»