«Όταν πέθανε ο πατέρας μου, βγήκα και τραγούδησα το ίδιο βράδυ»

«Δεν μου χρωστάει ο κόσμος τίποτα»

Η τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής Σοφία Βόσσου μίλησε στο περιοδικό YOU και στην Τζώρτζια Συρίχα για τη συμμετοχή της στο show των μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «YFSF», για τις θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά, αλλά και τη σχέση της με τον παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο.Ποια ήταν η χειρότερη μέρα σου μέσα στο παιχνίδι;

Όταν έκανα τη Shirley Bassey, αυτή τη μεγάλη Βρετανίδα τραγουδίστρια, που πήγα μόλις τελείωσε το live για τρεις μέρες στο νοσοκομείο με αφυδάτωση! Είχα πάθει γαστρεντερίτιδα και παρ’ όλ’ αυτά έμεινα « σκυλί» μέχρι να βγει το δεύτερο live, για να μην κρεμάσω το σόου.

Έχεις κάνει θυσίες σε αυτή τη δουλειά;

Έχω κάνει και όχι μόνο για το σόου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, βγήκα και τραγούδησα το ίδιο βράδυ μπροστά σε 800 άτομα και την επόμενη μέρα της κήδείας, επισης! Δεν μου χρωστάει ο κόσμος τίποτα.

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο πώς είναι η σχέση σου σήμερα;

Χάρηκα που τον άκουσα να με υπερασπίζεται. Ποτέ δε χάθηκε ο παλιός καλός Ανδρέας, τα λέει χύμα και στουβαλάτα, δεν μασάει τα λόγια του. Όταν βλέπεις έναν  άνθρωπο να σε υπερασπίζεται ανοιχτά, χαίρεσαι και καταλαβαίνεις ότι αυτή η αγάπη δεν έχει χαθεί. Με τον Ανδρέα είχαμε να μιλήσουμε τρία χρόνια και δεν με πίστευαν όταν έλεγα σε αυτούς που με ρωτούσαν ότι δεν ήξερα που ήταν! Επέλεξε να είναι μόνος του και το σεβάστηκα, του είχα πει ότι αν με χρειαστεί θα ήμουν δίπλα του.

Ο Ανδρέας ήταν ο μεγάλος σου έρωτας;

Τον Ανδρέα τον αγαπώ πολύ, ήταν η πιο δυνατή ερωτική μου σχέση, αλλά στο όνομα της αγάπης δεν μπορούμε να «βιάζουμε» τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αν αγαπάς κάποιον, τον αφήνεις να κάνει αυτό που θέλει, γι’ αυτό και όταν ο Ανδρέας αποφάσισε να απομονωθεί, τον άφησα.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Βόσσου: «Δεν πήγα στο πάρτυ του YFSF γιατί αν θα πήγαινα…»

Ξέσπασε ο Λιάγκας για την απουσία της Βόσσου από το πάρτι του YFSF

Η απάντηση της Σοφίας Βόσσου για τη στάση του Τάκη Ζαχαράτου στο YFSF