«Όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μου έκανε πρόταση για την εκπομπή, μού είχε κάνει ραντεβού στο γραφείο της ιδιοκτησίας!»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν είναι ψέματα και υπερβολές κάποια πράγματα...»

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νομίζω ότι θα είναι στους δέκτες μας την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στον Γιώργο Μπέζα και στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. «Θέλω να σου πω ότι γενικά φαίνεται πιο ήρεμη, πιο επικοινωνιακή. Ξέρει ότι έχει τώρα μια πολύ καλή ευκαιρία για να παραμείνει στο χώρο της τηλεόρασης. Μας αρέσουν νομίζω οι ιστορίες ανθρώπων που ανεβαίνουν, πέφτουν και μετά ξανασηκώνονται» είπε συνεχίζοντας ο Νίκος Γεωργιάδης.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μας αρέσουν. Είναι μια πραγματικότητα. Δεν είναι όπως «ξεβλάχεψε» ο Κωστόπουλος με τα περιοδικά. Εδώ είναι κάτι άλλο. Εδώ πολλοί άνθρωποι είχαν ισχυριστεί ότι έχασαν τη δουλειά τους και υπάρχουν και προσωπικές εμπειρίες ανθρώπων που η Κωνσταντίνα τους έχει μιλήσει άσχημα» επισήμανε ο Γιώργος Μπέζας.

«Δεν είναι ψέματα και υπερβολές κάποια πράγματα, αλλά θέλω να σου πω όταν εμένα η Κωνσταντίνα, μου είχε κάνει μια πρόταση τότε για να γίνω μέλος της παρέας της εκπομπής Σπίτι μου Σπιτάκι μου, μου είχε κάνει ραντεβού στο γραφείο της ιδιοκτησίας. Όταν η ιδιοκτησία σου δίνει το γραφείο της για να κάνεις τα ραντεβού σου σημαίνει ότι λύνεις και δένεις σε ένα κανάλι. Το οποίο, όταν είσαι απροετοίμαστος για όλο αυτό, γιατί κι άλλες γυναίκες είχαν δύναμη στα κανάλια και δεν την έδειχναν τόσο, το έκαναν πιο ήσυχα, πιο παρασκηνιακά», απάντησε πάνω σε αυτό ο Νίκος Γεωργιάδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!