Όρμησε ολόγυμνος σε συμπαίκτη του και τον έδιωξε ο Big Brother!

Ξέσπασε σε λυγμούς ο παίκτης του ριάλιτι.

Ο Aaron Frew απομακρύνθηκε από το Big Brother για ανάρμοστη συμπεριφορά αφού «πιάστηκε» πολλές φορές να επιδεικνύει τα «προσόντα» και να παρενοχλεί σεξουαλικά τον συγκάτοικο του Joel.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης, ο 24χρονος ξέσπασε σε κλάματα όταν ο Big Brother του ανακοίνωσε πως το μόλις δύο εβδομάδων πέρασμα του από το ριάλιτι έφτασε στο τέλος του.

«Ζητώ συγγνώμη, Χριστέ μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ήθελα να το πάω τόσο μακριά. Συγνώμη. Συγγνώμη μαμά και σε όλους μου τους φίλους. Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το ταξίδι μου τελειώνει κατά αυτό τον τρόπο. Σήμαινε τόσο πολλά για εμένα. Είμαι πολύ αναστατωμένος.»

Σε σκηνές που προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, το gay μοντέλο εμφανίστηκε μεθυσμένο στο υπνοδωμάτιο με τους συμπαίκτες του και σύμφωνα με τη Dailymail συμπεριφερόταν έξαλλα. Αρχικά έδειξε τον πισινό του στον συμπαίκτη του και στη συνέχεια η μπλε πετσέτα του έκανε φτερά κι εκείνος επιχείρησε να «καβαλήσει» τον Joel.

Ο Big Brother επενέβη, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και την επομένη έδιωξε από το σπίτι τον παίκτη που ξεπέρασε τα όρια.

«Ήταν πολύ άβολα, ένιωσα ότι παραβιαζόταν ο προσωπικός μου χώρος και ότι στο τέλος θα του έριχνα μπουνιά.» είπε ο Joel που υποστήριξε πως δεν έκανε κάτι για να προκαλέσει τέτοια συμπεριφορά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη DailMail.