Ορέστης Τζιόβας: «Δεν συμμετείχα στις «Τρίχες» γιατί ζήτησα…»

Τι είπε για το «Αμάρτημα της μητρός μου» και τις οικονομικές οφειλές;

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε στον Θανάση Πάτρα και στην εκπομπή «Τα λέμε…» γιατί ενώ είχε συζητήσει γαι τις «Τρίχες» εν τέλει δεν συμμετείχε στην σειρά:

«Υπήρχε μια σκέψη για τις «Τρίχες», αλλά επειδή δεν είχα εμπιστοσύνη από την προηγούμενη δουλειά, ζήτησα τα χρήματα μπροστά, δεν μου τα δώσαν και δεν συνεργαστήκαμε, Απλά. Όταν κλείνεις μια δουλειά και ξέρεις ότι θα γίνει, ξέρεις ότι θα πληρωθείς, άμα δεν μου τα δίνεις μπροστά σημαίνει ότι κρατάς μία καβάντζα μήπως και δεν με πληρώσεις τελικά. Επειδή είθισται να πληρωνόμαστε μετά, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Μπορεί να αλλάξει αυτό.

«Ήταν καθαρά θέμα οικονομικό. Δεν μπήκα στη διαδικασία να το κρίνω καλλιτεχνικά γιατί εκ πρώτης με ενδιαφέρει να πληρώνομαι για τη δουλειά μου.» λέει ο ηθοποιός ο οποίος δεν είχε πληρωθεί για την προηγούμενη δουλειά του στην σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» και συνεχίζει…

«Το να μην πληρωθείς για τόσες ώρες δουλειάς είναι πολύ άσχημο, γιατί έχεις χάσει χρόνο που θα μπορούσες να δουλεύεις αλλού και με το οικονομικό σύστημα της Ελλάδας δεν μπορείς να τους κυνηγήσεις κιόλας. Να πεις δηλαδή ότι εντάξει αφήνω μία πόρτα ανοιχτή και αν μου πάει κάτι στραβά θα το κυνηγήσω νομικά. Δεν υπάρχει. Κηρύσσει ο άλλος μία πτώχευση στην εταιρεία του και εξαφανίζεται, κι ανοίγει κι άλλη εταιρία μετά. Το κάνει αυτός που μας έκανε το «Αμάρτημα»»

Δείτε εδώ απόσπασμα από την συνέντευξη του στον Θανάση Πάτρα: