ONline: Η πρεμιέρα της εκπομπής της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου

«Να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την εποχή, το διάλογο».

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης η νέα εκπομπή της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA στην οποία οι δημοσιογράφοι θα αξιοποιούν κάθε ON LINE παρέμβαση μέσω των social media.

Θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν τους πολίτες, απόψεις και τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές διαμορφώνουν την ατζέντα της εβδομαδιαίας εκπομπής.

Η Όλγα Τρέμη είπε αρχικά: «Καλώς ορίσατε σε αυτήν την καινούργια εκπομπή του MEGA, την εκπομπή που λέγεται «ONline». Και λέγεται έτσι γιατί θέλουμε να είμαστε online με όλους εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε. Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας, περιμένουμε τις απορίες σας, περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας στο ‪#‎ONlineMEGA‬ και ήδη έχουμε πολύ μεγάλη ανταπόκριση και σας ευχαριστούμε πραγματικά γι’ αυτό. Είμαστε online επίσης με τον κόσμο εδώ στο στούντιο. Είμαστε online με τις εξελίξεις όπου κι αν συμβαίνουν και θα είμαστε online εντός ολίγου με το Παρίσι και τον Γιάνη Βαρουφάκη».

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Τι θα είναι αυτό λοιπόν που θα παρακολουθείται στο Online κάθε Τετάρτη βράδυ. Θα είναι μια πολιτική εκπομπή, έτσι όπως κλασικά πρέπει να λέγεται για να έχει έναν τίτλο. Στην πραγματικότητα αυτό που θα προσπαθήσουμε, αυτό που δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε είναι να έχουμε εδώ όχι μόνο ένα κλασικό πάνελ με τέσσερις, πέντε καλεσμένους για να συζητούμε μεταξύ τους. Να έχουμε περισσότερους ανθρώπους, περισσότερα θέματα από αυτά που μας απασχολούν και να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την εποχή, το διάλογο. Το να βάζουμε τα θέματα, το να ανοίγουμε τις συζητήσεις, το να κάνουμε τις ερωτήσεις, αν θα παίρνουμε απαντήσεις είναι μια συζήτηση, αλλά θα προκύψει στην πορεία.

Άρα λοιπόν θα συζητάμε, θα συζητάμε όλοι μαζί, εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι και όλοι όσοι είναι εδώ. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εδώ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάθε γενιάς, κάθε άποψης, οι οποίοι θα βάζουν τα ερωτήματά τους και δεν θα είναι ένα διακοσμητικό κοινό, θα είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν έρθει εδώ για να έχουν λόγο και άποψη. Και ταυτόχρονα όλοι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι στο #OnlineMEGA», ενώ η Όλγα Τρέμη πρόσθεσε και τους υπόλοιπους τρόπους επικοινωνίας: «Και μπορούν επίσης να μας ακολουθούν στο twitter, στο @OnlineMEGATV και βέβαια να μας βρίσκουν ανά πάσα στιγμή στην σελίδα μας στο facebook, online».