Όλα Παίζουν: Τι ειπώθηκε για την ερωτική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου;

Δείτε την απίστευτη ατάκα του Γιώργου Λιανού στη Μπέτυ Μαγγίρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το είπε το πρωί της Παρασκευής στον αέρα του «Happy day» και η Κατερίνα Καινούργιου το επιβεβαίωσε στο «Όλα Παίζουν». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει σχέση με μια κοπέλα εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο, ακόμα πλανάται στον αέρα της showbiz τι συμβαίνει με την Μαίρη Συνατσάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Επειδή και εγώ έχω μιλήσει με τον Δημήτρη και εφόσον το είπε η Σταματίνα, θα το πω κι εγώ. Κι εγώ ξέρω ότι ο Δημήτρης είναι με μια κοπέλα αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα», ενώ όσον αφορά τη Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Όταν δύο άνθρωποι είναι πολύ κοντά, μπορεί αυτοί οι δύο να έχουν ερωτευτεί πλατωνικά. Δηλαδή να μην έχουν κάνει την ερωτική πράξη, αλλά ο ένας να θαυμάζει την προσωπικότητα του άλλου, που να μην μπορεί να είναι μαζί, αλλά να είναι ερωτευμένοι πλατωνικά. Για να μην την ρωτάνε τη Μαίρη, αλλά ούτε και τον Δημήτρη, η Μαίρη θα πρέπει να μην μιλήσει άλλο για τον Δημήτρη. Και οι δύο δίνουν λίγο τροφή σε όλο αυτό. Και σαν να τους αρέσει να υπάρχει. Δεν είναι κακό, αλλά και οι δύο το αφήνουν και αιωρείται».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Μπέτυ Μαγγίρα και είπε στον Γιώργο Λιανό: «Αν υπάρχει ερωτικός αέρας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους κάποια στιγμή θα καταλήξει και εκεί που πρέπει. Γιατί κι εγώ μπορεί να σε θαυμάζω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε ερωτική σχέση», για να πάρει την απάντηση από τον συνεργάτη της: «Έτσι, αν δεν παρθούμε, δεν θα ξέρουμε αν είμαστε φίλοι».