Οι ζήλιες της Καραβάτου με το… ρόλο της Καρρά στους «Συμμαθητές»

Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;

Η… Τατιάνα, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Νικολέτα Καρρά στο σίριαλ είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να πετυχαίνει τους στόχους της και ιδιαιτέρως τους ερωτικούς… βάζοντας στο μάτι τον Παύλο που υποδύεται ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Κατερίνα Καραβάτου φαίνεται πως δεν είναι πολύ άνετη με το θέμα των… τρυφερών σκηνών και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει πως το αντιμετωπίζει ο σύζυγος της Νικολέττας Καρρά.

«Ο άντρας σου βλέποντας τους Συμμαθητές έχει πρόβλημα;» ρώτησε η παρουσιάστρια

«Του αρέσω πάρα πολύ στον ρόλο που κάνω. Δεν ξέρω τι εννοείς!» απάντησε με χιούμορ η ηθοποιός και η Κατερίνα Καραβάτου συνέχισε…

«Ας πούμε, εγώ αναγνωρίζω ότι υπάρχει αυτό το επάγγελμα του ηθοποιού, το οποίο είναι… χαριτωμένο. Δεν έχει πρόβλημα; Άλλο να παίζεις μια κωμωδία και άλλο να υπάρχουν στιγμές τρυφερές, που φιλιέστε με άλλους, δεν τον ενοχλεί;» 

«Νομίζω ότι οποιοσδήποτε δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι μεγάλη χαρά για αυτόν, όταν βλέπει τον άνθρωπο του να είναι σε τρυφερές περιπτύξεις με έναν άλλον άνθρωπο. Αν θες να μιλήσουμε για τον δικό μου τον άντρα, σαφώς δεν του είναι ευχάριστο. Καθόλου. Όταν τα είχαμε φτιάξει στην αρχή, πήγε να μου πετάξει κάποια υπονοούμενα… «μαζέψου», μετά διαπίστωσε πως είναι αναπόφευκτο να γίνουν κάποιες σκηνές, οπότε πια, εδώ και κάποιους μήνες δε μου μιλάει καθόλου για αυτό το θέμα» είπε η Νικολέτα Καρρά, αλλά όταν ανέφερε πως στα γυρίσματα έχουν περάσει πια σε επίπεδο των «50 αποχρώσεων του γκρι» η παρουσιάστρια «πάγωσε»…
https://www.youtube.com/embed/tEQpnAuSMoE