Οι στιγμές γέλιου που χάρισε ο Μπρούνο στους τηλεθεατές

Το cane corso της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «έφυγε» και η παρουσιάστρια περνά δύσκολες ώρες.

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα μήνυμα για το συμβάν και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την παρηγορήσουν. Ο Μπρούνο μπήκε στη ζωή της Κωνσταντίνας αλλά και των τηλεθεατών κάπου στα μέσα της περασμένης σεζόν μέσα από τα καμώματα του στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά».

Από το ανήσυχο πνεύμα του  δε «γλίτωσε» κανείς…

Ο ταλαίπωρος αρκούδος «βασανίστηκε» on air πολλές φορές και δεν ήταν ο μόνος… Το μικρόσωμο σκυλάκι του Λάκη Γαβαλά «τα χρειάστηκε» μπροστά στον κούκλο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Το μόνο που ήθελε ο Μπρούνο ήταν να παίξει, αλλά αυτό έφερε δυσκολίες πολλές φορές και στους παρουσιαστές, όπως την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και στους καλεσμένους που μπορεί να μην είχαν πάντα την ίδια διάθεση, όπως η Αννίτα Πάνια, ή η Τζέσυ Παπουτσή.

Γι’ αυτό και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να τον συμμορφώσει και τον έστειλε σχολείο…

Όμως εκείνος δεν έβαλε μυαλό και έτσι στο καινούριο σπίτι του έκανε πάλι τα ίδια ακόμα και σαν μεγάλο παιδί πια, αιφνιδίασε τα κοριτσάκια από το μιούζικαλ Αννυ και λίγο έλειψε να μελανιάσει το χέρι του Αλέκου Συσσοβίτη κι όμως όλοι τον αγάπησαν μέσα από τις τηλεοπτικές περιπέτειες που δημιούργησε.