Οι πίτες του Θανάση και ο… Στρος Καν!

Βίντεο: ο παρουσιαστής αφηγείται μια ιστορία με πίτες λίγο πριν ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στην υπόθεση Στρος Καν.

Οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεπερνιούνται. Και η αλήθεια είναι ότι η μετάβαση του Θανάση Πάτρα από στην κουζίνα στην ενημέρωση δεν θα μπορούσε να είναι… ανώδυνη! 

Έτσι σήμερα το πρωί, στη διάκρεια του ενημερωτικού κομματιού της εκπομπή «Elatte», και ενώ έχουμε επιστρέψει από διαφημίσεις, μια εικόνα από την Ναύπακτο δίνει αφορμή για μια τοπικιστική «κοντρίτσα» ανάμεσα στους παρουσιαστές! 

Η Ναύπακτος ή η Καρδίτσα είναι καλύτερη; διαφωνούν η Νάντια με τον Θανάση ενώ ο Γιώργος Παναγής περίμένει να συνεχίσει το θέμα που έχουν διακόψει από πριν: τις εξελίξεις στην υπόθεση Στρος Καν! 

Και ενώ ο συντάτκης προσπαθεί να πει κάτι, και ενώ περιμένει ο προϊστάμενος του εξωτερικού δελτίου Νικόλας Βαφειάδης στο τηλέφωνο, ο Θανάσης Πάτρας συνεχίζει ακάθεκτος με μια ιστορία που είχε ζήσει σε γύρισμα στην ορεινή Ναυπακτία και πρωταγωνίστριες δύο γιαγιάδες που έφτιαχναν πίτες! 

Και αφού μάθαμε για τις Μπαμπανάτσες (όπως ονομάζονται οι πίτες), η Νάντια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους «μιλάμε πέντε λεπτά για την Ναύπακτο, δεν θα μας ξαναβγάλουν εικόνα απ’ αυτή!» 

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

Υποτονική η πρεμιέρα του «Elatte» – Αγχωμένοι οι παρουσιαστές

Ο ΑΝΤ1 έκοψε και το elatte στον αέρα

Ποιος είπε στη Μπουλέ πως η μαμά της έχει δίκιο που δεν την βλέπει στην τηλεόραση;