Οι γλυκές αλχημείες που θα ετοιμάσει απόψε ο Στέλιος Παρλιάρος

Σε μια εποχή που όλοι ξαναγυρνάνε στις κουζίνες, φτιάχνουν γλυκά για τις γιορτές ή τα πηγαίνουν για κέρασμα στους φίλους, η σπιτική ζαχαροπλαστική γίνεται πιο επίκαιρη παρά ποτέ.

«Γλυκές Αλχημείες» με αφράτη τούρτα, …ελληνικό τσιζκέικ και γουάιτ φόρεστ επιχειρεί ο Στέλιος Παρλιάρος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απόψε στις 22.00.

Χειμωνιάζει και η εκπομπή ντύνεται στα λευκά. Ο Στέλιος φτιάχνει μια αφράτη τούρτα, παραλλαγή της παλιάς αγαπημένης από τη δεκαετία του 60, Νουγκατίνας.

Συνεχίζει φτιάχνοντας μια νέα συνταγή που θα συζητηθεί, ένα τσιζκέικ με …ελληνικό αέρα. Στο τέλος, αλλάζει χρώμα στη δημοφιλή μπλακ φόρεστ και φτιάχνει μια γρήγορη και εύκολη παραλλαγή, μια πρόταση για όσους νιώθουν την ανάγκη για κάτι γλυκό. Και την ονομάζει πώς αλλιώς; Γουάιτ φόρεστ!

Ο Στέλιος Παρλιάρος με βοηθούς την Εβίτα Παπαχαραλάμπους, τον Ντίνο Φωτεινάκη , αποδεικνύει ότι τα γλυκά δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία αλλά ένα γλυκό ταξίδι αγάπης.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστρέφουν οι Γλυκές Αλχημείες