Οι εκπλήξεις του τελικού του Dancing With The Stars

Τι θα δούμε στον τελικό του Dancing;

Έναν τελικό γεμάτο εκπλήξεις υπόσχοντες οι συντελεστές του Dancing With The Stars, την ερχόμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται βέβαια, η μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Ηλία Βρεττό και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι δύο φιναλίστ θα εκτελέσουν τρεις χορογραφίες, πριν μάθουν ποιος θα είναι ο νικητής του DWTS III. Οι πρόβες για τους δύο φτάνουν πλέον στις οκτώ ώρες. Στη σκηνή θα δούμε την Ντορέττα και τον Ηλία να εκτελούν μια παλιά χορογραφία, μια καινούρια, αλλά και μία στην οποία θα πρέπει να μονομαχήσουν επί σκηνής! Οι κριτές θα βαθμολογήσουν, αλλά ο κόσμος θα είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για το ποιος θα κρατήσει τελικά την κούπα. 

Την ίδια βραδιά όμως, στη σκηνή θα ανέβουν και άλλοι για χορό… Η Ζέτα Μακρυπούλια θα χορέψει με παρτενέρ τον Νίκο Μουτσινά! Στο πλατό θα δούμε και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής θα βρεθεί μαζί με πολλούς ακόμα ηθοποιούς που συμμετέχουν στην παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε». Οι Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Ελισάβετ Μουτάφη και Μιχάλης Μαρίνος θα μας δώσουν μία πρώτη γεύση από την παράσταση στο θέατρο Βadminton.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Dancing With The Stars εδώ!