Οι ευχές στην Σταματίνα από τους συνεργάτες της για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της

Με τον Δημήτρη Παπανώτα να κάνει τον πρόλογο του σημερινού Happy Day ξεκίνησε η εκπομπή...

«Καλημέρα! Άλλο ένα Happy Day είναι έδώ και θα έχετε παρατηρήσει μια τεράστια διαφορά…Λείπει το Σταματινάκι… γιατί γεννήσαμε! Όλοι μαζί, όχι γέννησε, γεννήσαμε, γιατί το ζούμε όλοι μαζί αυτό το έργο αφού την είχαμε εδώ με την κοιλίτσα φουσκωμένη και σήμερα δεν είναι εδώ. Όλες τις ευχές μας τις στέλνουμε» είπε στον πρόλογο του  ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Να της ζήσει, να είναι καλότυχο, να το δουν και η Σταματίνα και ο Θέμης όπως ποθούν, όλα τα καλά του κόσμου και να ζήσουν με πολλή ευτυχία αυτές τις πρώτες μέρες» είπε η Ελένη Τσολάκη ενώ ο Νίκος Αναδιώτης ευχήθηκε να κάνουν και τρίτο!

Ευθύς αμέσως η Ελένη Τσολάκη φρόντισε να δώσει όλες τις πληροφορίες για το πως έγινε το ευτυχές γεγονός μιας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρισκόταν κανονικά χτες στο πόστο της και μάλιστα στο τέλος χόρευε με το τραγούδι του Μουντιάλ «Και της λένε όλοι καλά χριστιανή μου 9 μηνών έγγυος και χοροπηδάς;Έφυγε χθες κανονικά στις 11.30 από δω όπως φεύγει κάθε μέρα τώρα που δεν έχει ραδιόφωνο… και τίποτα δεν προμήνυε το συμβάν. Πηγαίνει να κάνει ένα επετειακό βίντεο για το Mad, γιατί η Σταματίνα εκεί ξεκίνησε και μετά πήγε στο σπίτι να ξαπλώσει. Όταν σηκώθηκε, συνέβη αυτό που λένε “σπάσαν τα νερά”…».

Δείτε όσα είπαν στην έναρξη της εκπομπής:

//www.youtube.com/embed/uPoPsxVFx3o

Διαβάστε ακόμα:

Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Ποια πρόσωπα θα δούμε στο Happy Day όταν η Σταματίνα φύγει για να γεννήσει;