Οι ατάκες του Σεφερλή που έκαναν τον Αϊβάζη να κοκκινίσει

Πριν καλά καλά καθίσει «του την είπε» για τις φωτογραφίες στο instagram

Το τελευταίο διάστημα όσοι ακολουθούν τον Γιάννη Αϊβάζη στο instagram θα έχουν παρακολουθήσει την προσπάθεια του στο γυμναστήριο, αφού ο ηθοποιός για τις ανάγκες της ταινίας που ετοιμάζει έχει αλλάξει πολύ την εικόνα του. Χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ο Γιάννης Αϊβάζης δε διστάζει κάθε τόσο να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ημίγυμνες φωτογραφίες του.

«Περίμενα να έρθεις γυμνός όπως σε βλέπω στο instagram αλλά σου λέει η Κορινθίου θα πάει στον Κορίνθιο ο Αϊβάζης, πρέπει να φορέσει κάτι. Έλα πάμε μια πασαρέλα…» σχολίασε ο Μάρκος Σεφερλής με το που υποδέχτηκε τον καλεσμένο του. Ο Γιάννης Αϊβάζης στη συνέχεια κάθισε στον καναπέ, αλλά ούτε εκεί δεν ηρέμισε, αφού από το ανοιχτό του πουκάμισο ξεπρόβαλε το στήθος του ολοένα και περισσότερο. Τίποτα δεν ξεφεύγει από τον Μάρκο ο οποίος έκανε τον ηθοποιό να κοκκινίσει όταν του πρότεινε…«Χαλάρωσε, άνοιξε ένα κουμπάκι ακόμα, αφού θέλει να βγει έξω το στήθος.

https://www.youtube.com/embed/cio0hJ4YbFo

Ο Μάρκος συνέχισε το αστείο και στη συνέχεια της κουβέντας επιμένοντας στις φωτογραφίες ου δημοσιεύει ο ηθοποιός…«Εσένα τώρα σε έχει πιάσει αυτή η τρέλα με τις γυμνές;»

«Ποιες γυμνές μωρέ; Σταμάτα γυμνές και γυμνές!» τον έβαλε στη θέση του ο Γιάννης Αϊβάζης.

https://www.youtube.com/embed/-aJx4kmd2_A