Οι απαιτήσεις παρουσιαστριών για τη συμμετοχή τους στο All Star Dancing

Dancing

Τι ζητάνε για να συμμετέχουν στο show του ΑΝΤ1;

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» όλο το παρασκήνιο γύρω από το «All Star Dancing». Σύμφωνα με τα όσα είπε η παρουσιάστρια, στον ΑΝT1 δυσκολεύονται να κλείσουν τα πρόσωπα που θέλουν για το «All Star Dancing» και σκέφτονται να βγάλουν ξανά το «Your Face Sounds Familiar».

[dfp_ads id=236982]

«Δυσκολεύονται πάρα πολύ στον ΑΝΤ1 στην παρούσα στιγμή να βρούνε πρόσωπα για το All Star Dancing. Όπως γνωρίζουμε θα χορέψουν οι καλύτεροι από αυτούς που πέρασαν στα προηγούμενα Dancing with the Stars και έχουν φάει αρκετά «άκυρα», λόγω υποχρεώσεων ή δεν θέλουν. Τα σενάρια είναι δύο. Ή θα βγει «Dancing» απλό, αλλά δεν ξέρω αν έχουν βγει νέα πρόσωπα που μπορούν ή ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να ξανακάνει το «Your Face Sounds Familiar».

Να σας εξηγήσω και γιατί δεν μαζεύονται κάποια πρόσωπα που θέλουν. Γιατί αρκετές παρουσιάστριες ή τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν κάνει ραντεβού για να συμμετέχουν στο «Dancing», στα ραντεβού που έχουν κάνει με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 έχουν ζητήσει να κάνουν και εκπομπή. Δηλαδή εμείς θα έρθουμε να χορέψουμε, αλλά θέλουμε να παρουσιάσουμε και εκπομπή. Υπάρχουν συγκεκριμένα δύο παρουσιάστριες που αυτή τη στιγμή δεν είναι μέσα στα τηλεοπτικά, είναι εκτός φέτος, που υπήρξαν στο «Dancing», έχουν κάνει ραντεβού με τον ΑΝΤ1 φέτος και είχαν ως απαίτηση ότι αν θέλετε να χορέψω θα μου δώσετε και δικιά μου εκπομπή» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.