Οι αναμνήσεις Δελαπόρτα – Ορφανού από το «Ρετιρέ»!

«Ήταν μια εκπληκτικά καλή δουλειά και...».

Στο πλατό του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» βρέθηκαν ο Μάκης Δελαπόρτας και η Νεφέλη Ορφανού, προκειμένου να μιλήσουν για την παράσταση “Μέρες Ραδιοφώνου”, στην οποία και πρωταγωνιστούν. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί παλιότερα και στο “Ρετιρέ” και θυμήθηκαν ορισμένες στιγμές από εκείνη την εποχή.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να συνεργάζομαι με τη Νεφέλη Ορφανού μετά από πολλά χρόνια γιατί ήμασταν και οι δύο στο Ρετιρέ, είμαστε παιδιά του Δαλιανίδη. Δουλεύοντας με τον Γιάννη Δαλιανίδη, δεν μπορείς να μην έχεις ωραίες αναμνήσεις γιατί ήταν μεγάλος δάσκαλος και για μένα που ήταν η πρώτη μου δουλειά, αλλά και για όλους τους άλλους ηθοποιούς», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε η Νεφέλη Ορφανού: «Με έχει στιγματίσει ο ρόλος γιατί ήταν μια εκπληκτικά καλή δουλειά και ένας πολύ ωραίος ρόλος βέβαια. Επαναλαμβάνεται συνέχεια, γι' αυτό. Και με μεγάλη επιτυχία. Δεν μου στέρησε καμία άλλη δουλειά. Εγώ προέρχομαι από χώρο του θεάτρου, είχα ήδη 15, 20 χρόνια στο θέατρο, οπότε το αθηναϊκό κοινό, τουλάχιστον, με ήξερε από τις παραστάσεις. Μετά έγινε αυτή η επιτυχία και έκανα και πάρα πολλά σήριαλ άλλα τα οποία πήγαν πολύ καλά, αλλά δεν επαναλαμβάνονται.

Είχε ξεκινήσει το γύρισμα και πήγα και βρήκα τον Γιάννη Δαλιανίδη και του είπα ότι θέλω να είμαι. Μου είπε ότι θα κάνω την αδελφή του φαρμακοποιού, αλλά ήταν μόνο για δύο επεισόδια. Και του είπα ότι δεν ενδιαφέρει και τελικά έμεινα δύο χρόνια. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε και κοιτάζω πάντα μπροστά. Αποτελούμε παγκόσμια πρώτη στην Ελλάδα, ότι καλό δεν επαναλαμβάνεται. Δεν πάει παρακάτω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί».

https://www.youtube.com/embed/LBCUlYleyOs