Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τις κρίσεις που πέρασε στον γάμο του με την Έφη Μουρίκη

«Έχουμε φτάσει στο σημείο να χωρίσουμε....»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε στην πολυθρόνα του Πρωινό και συνομίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα για τα 26 χρόνια γάμου με την Έφη Μουρίκη.

«Είμαστε μαζί 26 χρόνια. τσακωνόμαστε για Χ λόγους. Τελευταία τσακωνόμαστε πολύ λίγο και οι τσακωμοί κρατούν πέντε λεπτά και δεν μπορώ να τους ευχαριστηθώ. Δεν ξέρω τι ωριμότητα είναι αυτή που έχει επικρατήσει μέσα σ' αυτό το ζευγάρι, δεν το έχουμε πολυσκεφτεί αλλά σίγουρα έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να το διατηρήσουμε τόσα χρόνια». 

Οι κρίσεις στον γάμο τους

«Έχουμε περάσει κρίσεις. Έχουμε φτάσει στο σημείο να χωρίσουμε. Τα συζητήσαμε, τα βρήκαμε και είπαμε «τώρα είναι ανοησία αυτό που πάμε να κάνουμε, άστο, θα τα ξαναβρούμε. Αφού μπορούμε μαζί και δεν μπορούμε χώρια». Εντάσεις υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και 26 χρόνια αγάπης που δεν μπορείς να τα διώξεις τόσο εύκολα από πάνω σου».

«Οι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί μόνοι για να βρούμε άλλον έναν άνθρωπο μόνο και να παντρέψουμε τις μοναξιές μας. Αν τα ζευγάρια το αποδεχτούν αυτό θα ζήσουν πάρα πολλά χρόνια μαζί γιατί εκεί αρχίζεις να σέβεσαι τον κόπο και τον χρόνο που καταβάλει ο άλλος μες στη σχέση». 

Διαβάστε ακόμα:

Κυριακίδης: Πουλήσαμε δύο σπίτια για να πληρωθούν οι άνθρωποι της παράστασης